Calatorie

Lista articolelor despre calatorie pe AflaCum.ro

Articole despre calatorie

Citeste cele mai noi articole despre calatorie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre calatorie, pe AflaCum.ro!

Organizarea unei calatorii presupune mai multe aspecte, printre care se numara calcularea costului acesteia. Iata cum puteti face acest lucru:

In primul rand trebuie sa calculati costul transportului:

o Stabiliti numarul de kilometri pe care ii veti parcurge.

Calatoriile in strainatate sunt foarte distractive, insa implica si anumite riscuri, legate de sanatate, mai ales daca au loc in locuri cu boli rare si periculoase.

Iata cum va puteti intari imunitatea inainte de o calatorie:

Verificati-va fisa cu vaccinuri, pentru a vedea la ce boli sunteti deja imuni.

Daca doriti sa mergeti in vacanta, in vizita la rude sau trebuie sa va deplasati in interes de serviciu, iata cateva sfaturi despre cum sa va pregatiti pentru o calatorie lunga cu masina:

Faceti o lista, cu o saptamana sau doua inainte de calatorie, cu lucrurile pe care doriti sa le luati cu voi in valiza si cu pregatirile pe care trebuie sa le faceti, cum ar fi spalarea masinii, umflarea rotilor, etc.

Faceti-va bagajul cu cateva zile inainte de calatorie, pentru a avea timpul necesar sa adaugati sau sa scoateti lucruri, evitand stresul de dinaintea plecarii.

Pentru majoritatea femeilor calatoriile in timpul sarcinii sunt foarte confortabile si nu prezinta niciun risc.

Iata, insa, ce trebuie sa luati in calcul, daca doriti sa calatoriti in timpul sarcinii:

Detalii generale

Daca planuiesti o calatorie mai lunga, trebuie sa ai in vedere unele preocupari care sa le alunge plictiseala copilului tau.

Uite cateva  sfaturi care te vor ajuta sa le dai de lucru copiilor astfel incat calatoria planuita sa nu fie un stres pentru tine:

Ia cu tine jocuri, snacks-uri si materiale de citit (carticele, reviste) care ii plac copilului si cu care si-ar putea ocupa timpul pe parcursul calatoriei.