Carne caprioara

Lista articolelor despre carne caprioara pe AflaCum.ro

Articole despre carne caprioara

Citeste cele mai noi articole despre carne caprioara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne caprioara, pe AflaCum.ro!

Carnea de caprioara poate fi pregatita la cuptor simpla, cu smantana sau cu alte ingrediente care ii imobgatesc gustul.

Deoarece este frageda, carnea de caprioara nu are nevoie de marinare inainte de a fi preparata.

Ingrediente pentru mancarea de caprioara cu smantana sunt:

Carnea de caprioara este frageda si la fel de gustoasa ca si carnea de iepure.

Datorita consistentei sale, carnea de caprioara nu se marineaza obligatoriu inainte de a fi preparata.

Inainte de a fi asezata in tava si data la cuptor, carnea de caprioara se unge cu ulei amestecat cu rom. Ea se lasa in repaus cateva ore.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.