Ciclu

Lista articolelor despre ciclu pe AflaCum.ro

Articole despre ciclu

Citeste cele mai noi articole despre ciclu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ciclu, pe AflaCum.ro!

Menstruatia e intarziata intotdeauna dintr-o anumita cauza, insa nu e obligatoriu ca femeia respectiva sa fie insarcinata. Sunt multe alte motive pentru care ciclul menstrual intarzie. Despre toate acestea in cele ce urmeaza.

Care e frecventa menstruatiei? Ciclul are loc la un interval de 28 zile, insa e firesc ca aceasta perioada sa difere in functie de organismul femeii. Daca ciclul iti vine la un interval cuprins intre 28 si 40 zile, inseamna ca esti o persoana normala. De retinut faptul ca unele femei nu au intotdeauna un ciclu menstrual regulat.

De ce intarzie menstruatia:

Menstruatia este un proces firesc pe care nici o femeie nu-l suporta prea bine. Exista, din fericire, anumite obiceiuri care te pot ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada neplacuta a lunii. Mai exact, trebuie sa eviti anumite obiceiuri nesanatoase.

Iata cele mai frecvente cinci erori pe care multe femei le comit in perioada menstruatiei:

1. Suprasolicitarea oganismului. Pentru ca in aceasta perioada nivelul de energie creste brusc, multe femei exagereaza cu activitatile(fizice si/sau intelectuale). Este de preferat sa nu suprasoliciti organismul, sa cauti echilibrul intre activitatile tale cotidiene.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.