Ciprofloxacina, tratament

Lista articolelor despre ciprofloxacina si tratament pe AflaCum.ro

Articole despre ciprofloxacina si tratament

Citeste cele mai noi articole despre ciprofloxacina si tratament publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ciprofloxacina si tratament, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  CIPROBAY 250 , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii necomplicate si complicate cauzate de germeni patogeni sensibili la ciprofloxacina: infectii ale cailor respiratorii: pneumonii (nu este de prima electie pentru cele provocate de pneumococ) cauzate de Klebsiella, Enterobacter, Proteus, Pseudomonas, Haemophilus, Branhamella, Legionella, Staphilococcus; bronsite acute si cronice, bronsiectazie, pusee acute de fibroza chistica (P. Aeruginosa); infectii ORL: otite acute, sinuzite, mastoidite (cauzate de gramnegativi incluzand Pseudomonas sau de Staphylococcus); infectii oftalmologice; infectii ale organelor pelviene: infectii ginecologice (salpingite, endometrite), sindrom inflamator pelvian; infectii renale sau ale cailor urinare; infectii genitale, incluzand anexita, gonoree si prostatita; infectii abdominale si ale cailor hepatobiliare: peritonite, abcese intraabdominale, colecistite, colangite; infectii ale pielii si tesuturilor moi: rani si ulcere infectate, abcese, celulite, infectii ale conductului auditiv extern, arsuri infectate; infectii sistemice severe: in asociere cu alte antibiotice, in septicemie, infectii la pacientii neutropenici; tratamentul purtatorilor cronici de Salmonella typhi si alte tulpini de Salmonella; infectii sau risc de infectii (profilaxie) la pacientii cu imunitate scazuta ( de ex.: pacienti tratati cu imunosupresoare sau cu neutropenie).

Compozitie: 1 comprimat filmat contine 291 mg ciprofloxacina HCl monohidrat echivalent cu 250 mg ciprofloxacina. Alti constituenti: celuloza monocristalina, amidon, poli (1-vinil-2 pirolidone), dioxid de siliciu dispersat, stearat de magneziu, metilhidroxipropilceluloza, macrogol 400, dioxid de titan (E 171).

Citeste prospectul medicamentului  CIPROBAY 500 , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii necomplicate sau complicate cu germeni sensibili la ciprofloxacina: Infectii ale tractului respirator. Ciprofloxacina nu trebuie folosita ca antibiotic de prima electie la pacientii ambulatori cu pneumonie datorata pneumococului.

Ciprofloxacina este indicata in tratamentul pneumoniilor provocate de Klebsiella, Enterobacter, Proteus, Pseudomonas, Haemophilus, Branhamella, Legionella si Staphylococcus. Infectii ale urechii medii (otita medie), ale sinusurilor paranazale (sinuzite) in special daca acestea sunt generate de germeni gramnegativi, inclusiv Pseudomonas si Staphylococcus. Infectii oculare. Infectii renale si/sau ale tractului urinar. Infectii ale organelor genitale, inclusiv anexita, gonoree si prostatita. Infectii ale cavitatii si organelor abdominale (de ex.: infectii bacteriene ale tractului gastrointestinal, cailor biliare, peritonita). Infectii ale pielii si tesuturilor moi. Infectii osoase si articulare. Septicemie. Infectii sau risc iminent de infectii (profilaxie) la pacientii cu sistemul imun deprimat (de ex.: pacienti imunodeprimati sau neutropenici). Decontaminare intestinala selectiva la pacientii imunodeprimati.

Citeste prospectul medicamentului  CIPROFLOXACINA 100 mg/10 ml si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE: Ciprofloxacina este indicata în infectii severe necomplicate sau complicate cu germeni sensibili la ciprofloxacina:

- infectii ale aparatului respirator;

Durerile de brate sunt din ce in ce mai frecvente, odata cu inaintea in varsta. Iata cum pot fi tratate si prevenite acestea:

1. Tratarea durerilor de brate acasa:

• Odihniti-va bratele, deoarece durerile apar din cauza folosirii timp indelungat a acestora.

Ideea de a folosi plante acompaniante pentru rosii nu este un concept de data recenta. Anumite plante pot tine daunatorii si bolile la distanta, ajutand la o mai buna crestere a rosiilor.

Iata 6 exemple in acest sens:
1. Ceapa, usuturoiul si arpagicul sunt ideale de plantat in preajma rosiilor, deoarece tin la distanta insectele si daunatorii, datorita mirosului puternic.

2. Sparanghelul si rosiile merg bine impreuna in gradina, datorita ciclurilor de crestere similare si deoarece rosiile tin la distanta carabusii daunatori sparanghelului.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate(CNAS) a dat publicitatii o lista de 59 afectiuni pentru care nu mai e nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie.

Daca, din pacate, suferi de una(mai multe) dintre bolile din lista de mai jos, te poti prezenta direct la medicul de specialitate pentru consultatie si tratament. Nu mai e necesar biletul de trimitere de la medicul de familie. Lista bolilor care intra in aceasta categorie:

1. Infarct miocardic si Angina pectorala instabila

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Alcoolismul este o boala, care necesita o lunga perioada de recuperare si implicit multa vointa si ajutor...
Inflamarea vezicii urinare reprezinta o afectiune dureroasa, ce necesita tratament cu antibiotice si care poate cauza infectii...
Crampele menstruale sunt cauzate de contractia uterului, care apasa anumite vase de sange, intrerupand oxigenarea acestora pe...
Unele pete de pe piele apar din cauza arsurilor solare sau sunt produse de anumite inflamatii, dereglari...
Herpesul este un virus care se ia rapid de la o persoana la alta, fie ca imparti...
Constipatia in cazul felinelor este o afectiune comuna, mai ales in randul pisicilor mai in varsta, insa...