Circulatie, medicamente

Lista articolelor despre circulatie si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre circulatie si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre circulatie si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre circulatie si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Gutron, comprimate a 2,5 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari ale reglarii circulatiei sanguine si tulburari circulatorii datorate acumularii unor mari cantitati de sange in venele extremitatilor inferioare, predispozitie la presiunea sanguina scazuta, hipotensiune in timpul convalescentei, dupa interventii chirurgicale, dupa nastere etc., labilitate cu hipotensiune datorata sensibilitatii la schimbarile meteorologice si in perioada foehn-ului, deficienta la debutul activitatii dimineata. Incontinenta urinara datorata insuficientei functiei sfincterului vezical.

Compozitie: Fiecare comprimat contine 2,5 mg de midodrina hidroclorida.

Citeste prospectul medicamentului Gutron, fiole 5 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Dereglari si tulburari regulatorii ortostatice, hipotensiune habituala, hipotensiune simptomatica in timpul convalescentei, dupa interventii chirurgicale, dupa nastere, labilitate hipotensiva datorita sensibilitatii la modificarile meteorologice si in perioada foehn-ului, dificultati la inceputul activitatii dimineata.

Forma farmaceutica: Solutie injectabila.

Bilobil Forte este recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale ce apar o data cu varsta.

Indicatii prospect: Bilobil forte este eficient in tulburari de memorie, scaderea capacitatilor intelectuale, indispozitie si anxietate, ameteala, tinitus, tulburari ale somnului. De asemenea, este recomandat in afectiunile circulatorii cronice ale extremitatilor (arteriopatiile obliterante cronice ale membrelor inferioare si in sindromul Raynaud) la debut.

Substanta activa: Ginkgo biloba

Picioarele sunt esentiale pentru deplasarea independenta a omului. Nu e singura functie a lor, insa. Picioarele sunt conectate la restul organismului. Fiecare picior contine 72 000 terminatii nervoase care corespund anumitor zone! Din pacate, pe masura ce imbatranim, circulatia periferica nu mai e la fel de buna. Astfel, uneori simti ca iti e mai frig la picioare decat in mod obisnuit.

Daca picioarele sunt mai mereu reci sau daca simti dureri/ amorteli regulate in zona lor, este clar ca ai probleme cu circulatia periferica! Exista metode de imbunatatire a fluxului sangvin, cum ar fi masajul sau sosetele de sustinere si compresie. De asemenea, este esential sa ai o viata cat se poate de activa! Iata ce ar trebui sa faci pentru a imbunatati circulatia sangelui la nivelul picioarelor.

Ingrijirea picioarelor:

Picioarele sunt esentiale pentru deplasarea independenta a omului. Nu e singura functie a lor, insa. Picioarele sunt conectate la restul organismului. Fiecare picior contine 72 000 terminatii nervoase care corespund anumitor zone! Din pacate, pe masura ce imbatranim, circulatia periferica nu mai e la fel de buna. Astfel, uneori simti ca iti e mai frig la picioare decat in mod obisnuit.

Circulatia periferica scade in intensitate cu trecea anilor. Imbatranim, iar sangele nu mai circula la fel. Asadar, cum spunem noi, romanii, trebuie sa gasim metode pentru a pune sangele in miscare. Daca, spre exemplu, nu iti poti incalzi picioaele inainte de somn, ar fi bine sa aplici un truc pe baza de ardei iute.

Explicatie. Ardeiul iute iti poate incalzi, asadar, picioarele. Toti ardeii iuti contin capsaicina(alcaloid care imprima gustul iute). Cand mananci alimente care contin acest ingredient, circulatia sangelui creste si simti o senzatie de caldura in tot corpul. De asemenea, atunci cand ardeiul iute vine in contact cu pielea, el determina dilatarea vaselor de sange, favorizand fluxul sanguin suplimentar si oferind caldura in zona respectiva. Senzatia se poate instala rapid sau treptat. Important este ca nu mai suferim de frig si ne putem odihni cum trebuie!

In orice familie, exista, probabil, o trusa de prim ajutor. Unii pun mai mult pret pe ea, dotand-o cu tot ce trebuie, altii au minimum de medicamente, pentru raceala si mici accidente. Indiferent in ce categorie te afli, trebuie sa stii ca medicamentele se pastreaza dupa anumite reguli.

Iata o lista de greseli comune pe care oamenii le fac in privinta trusei de prim ajutor:

1. Incalci conditiile de depozitare. Toate pastilele isi pierd efectul, in conditii de umiditate crescuta. Nu le pastra, asadar, in baie, chiar daca ai acolo un dulap. Bucataria nu este, de asemenea, un loc propice pentru depozitarea medicamentelor. Fluctuatiile de temperatura si umiditatea constanta influenteaza negativ calitatea medicamentelor. Cel mai bine ar fi sa depozitezi medicamentele in dormitor sau in camera de zi(living).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de...
Colesterolul marit este un semnal de alarma tras de organism cum ca ceva este in neregula. Iata...
Sportivilor li se intampla in mod frecvent sa-si rupa degetele, insa acest lucru se poate intampla oricui,...
De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...
Daca ai obiceiul sa te tratezi cu medicamente solubile este momentul sa stii cum iti pot afecta...
Piscaturilde de purici pot fi foarte deranjante, deoarece cauzeaza mancarimi si o senzatie de disconfort. Exista, insa,...