Contraceptie, prezervativ

Lista articolelor despre contraceptie si prezervativ pe AflaCum.ro

Articole despre contraceptie si prezervativ

Citeste cele mai noi articole despre contraceptie si prezervativ publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre contraceptie si prezervativ, pe AflaCum.ro!

Prezervativul pentru femei(intern, feminin), la fel ca prezervativul clasic, are rolul de a preveni sarcina in timpul actului sexual, scazand, in acelasi timp, riscul de transmitere a bolilor sexuale. Daca este utilizat corect, prezervativul pentru femei are o eficienta sporita: doar 5 femei din 100 raman gravide, dupa utilizarea sistematica a acestei metode contraceptive!

Avantajele utilizarii prezervativului pentru femei:

- nu necesita reteta, fiind astfel usor de obtinut din farmacii si hipermarketuri;

Cu totii stim pentru ce a fost creat prezervativul. Minti ingenioase, insa, i-au gasit rapid si alte utilizari. Ti le prezentam in ceea ce urmeaza.

1. Solutie pentru curatarea pantofilor. Pantofii tai sunt plini de praf si ai ramas fara crema? Nu e bai. Foloseste un prezervativ lubrifiat, iar acestia isi vor recapata stralucirea.

2. Husa rezistenta la apa pentru telefon. Pare o metoda amuzanta, dar e, de fapt, eficienta. Cand esti singur pe plaja si vrei sa intri in apa, nu prea stii ce sa faci cu telefonul. Acum, ai solutia! Introdu mobilul intr-un prezervativ fara lubrifiant si intra in valuri. Prezervativul este impermeabil si iti va proteja telefonul. De asemenea, poti sa transformi smartphone-ul in camera subacvatica :)

Citeste prospectul medicamentului Tri-regol, tablete si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Contraceptie orala, tulburari menstruale functionale, dismenoree, in cazul sindromului premenstrual, pentru reglarea ciclului menstrual si in alte scopuri terapeutice. Tri-Regol este medicamentul care trebuie ales pentru femeile cu fenotip hormonal echilibrat. Deoarece functia endometrului este mentinuta in timpul tratamentului, acesta poate fi administrat atat la adolescente, la nulipare, cat si la femeile de varsta mijlocie.

Compozitie: 6 tablete galbene, fiecare continand 0,05 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol; 5 tablete portocalii, fiecare continand 0,075 mg levonorgestrel si 0,04 mg etinilestradiol; 10 tablete albe, fiecare continand 0,125 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol.

Citeste prospectul medicamentului Restovar, tablete uz oral si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Contraceptia orala.

Compozitie: Fiecare pachet de Restovar are 22 de tablete. Fiecare tableta contine: lynestrenol (un progestagen) 0,75 mg; etinilestradiol (un estrogen) 0,0375 mg.

Citeste prospectul medicamentului Novynette si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Contraceptie orala.

Contraindicatii:

Citeste prospectul medicamentului Noristerat, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Contraceptie de lunga durata (2-3 luni), numai pentru femei care nu suporta contraceptive orale.

Compozitie

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Ellaone si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Ellaone este un...
Citeste prospectul medicamentului DORYXAS, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Delfen, unguent vaginal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Cilest, tablete fac parte din familia contraceptivelor orale. Indicatii: Contraceptie. Prezentare farmaceutica: Cutii de 21 de tablete...
Laurina este un contraceptiv oral combinat. Compozitie: Fiecare comprimat filmat galben contine desogestrel 0,050 mg si etinilestradiol...
Karissa sunt niste contraceptive orale sub forma de drajeuri. Compozitie: Un drajeu Karissa contine gestoden 0,075 mg...