Crize convulsive, buccolam

Lista articolelor despre crize convulsive si buccolam pe AflaCum.ro

Articole despre crize convulsive si buccolam

Citeste cele mai noi articole despre crize convulsive si buccolam publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre crize convulsive si buccolam, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Buccolam si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Buccolam se utilizeaza pentru oprirea crizelor convulsive prelungite, acute (bruste) la copii si adolescenti (cu varsta între 3 luni si 18 ani).

Buccolam este un medicament care contine substanta activa midazolam. Este disponibil sub forma de "solutie bucofaringiana" (o solutie care se administreaza într-o parte a gurii, în spatiul dintre gingie si obraz) în seringi preumplute. Fiecare seringa contine 2,5 mg, 5 mg, 7,5 mg sau 10 mg de midazolam.

Citeste prospectul medicamentului Levetiracetam Ratiopharm si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Levetiracetam ratiopharm se poate utiliza în monoterapie la pacienti începand cu varsta de 16 ani cu epilepsie nou diagnosticata.

Levetiracetam ratiopharm este un medicament care contine substanta activa levetiracetam. Este disponibil sub forma de comprimate ovale (250 mg, 500 mg, 750 mg si 1 000 mg) si sub forma de solutie orala (100 mg/ml).

Medicamentul Fycompa, comprimate este recomandat adultilor si copiilor în varsta de 12 ani si peste care au crize convulsive partiale (crize epileptice).

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Fycompa. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Fycompa.

Ce este Fycompa?

Keppra 250 mg comprimate filmate este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).

Keppra este indicat ca tratament unic in crizele convulsive partiale la pacienti incepand cu varsta de 16 ani.

Keppra este indicat la pacientii care utilizeaza deja un alt medicament antiepileptic:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.