Desktop

Lista articolelor despre desktop pe AflaCum.ro

Articole despre desktop

Citeste cele mai noi articole despre desktop publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre desktop, pe AflaCum.ro!

Desktop la Distanta (Remote Desktop) este utilizat pentru a inlocui sau instala software-uri pe computere aflate la distanta.

Iata cum puteti face acest lucru in Windows 7:

1. Activati Desktop la Distanta pe computerul vizat

Ecranul unui computer este format dintr-un set de „puncte”, precum fotografiile din ziar.

Cu cat este mai mare numarul de puncte per inch, cu atat rezolutia ecranului este mai mare. Aceasta poate fi reglata in Windows prin Display Properties (afisare proprietati) –Settings (setari), dupa cum urmeaza:

Dati click dreapta pe wallpaper pentru a ajunge in Display Properties. Selectati Properties din meniul care apare (de obicei ultima optiune din lista). Casuta de dialog Display Properties are un numar de butoane in partea de sus, pentru diferite aspecte ale ecranului: Themes, Desktop, Screen Saver, Appearance, Settings.

In cazul in care esti un iubitor al caligrafiei si al numeroaselor tipuri de fonturi ce se gasesc pe internet, dar nu stii cum poti faci ca aceste fonturi sa se gaseasca in calculatorul si editoarele tale de texte, citeste pasii urmatori si afla cum.

Cauta si alege fonturile care iti plac si pe care ti le doresti. Noi recomandam www.dafont.com sau www.1001freefonts.com. Sunt gratuite, ai de unde alege si sunt doar la un click departe!

Fa un folder nou, denumit "Fonturi" pe desktop.

Cea mai cunoscuta fotografie din lume este imaginea de fundal folosita de cei de la Microsoft pentru sistemul de operare Windows XP: acel deal inverzit peste care se vede un cer albastru si cativa nori. Dar, daca din diferite motive, doriti sa schimbati imaginea de fundal a monitorului calculatorului dumeavoastra, iata cum trebuie sa procedati:

–  Aflati ce rezolutie poate suporta calculatorul dumneavoastra! Intrati in Control Panel, prin click pe butonul “Start”. In fereastra care se deschide, dati click de doua ori pe icon-ul “Display”. Dupa ce se deschide, selectati ultimul tab, care se numeste “Settings”, unde puteti vedea rezolutia minima si maxima acceptate.

–  Intrati din nou in Control Panel, prin click pe butonul “Start”. In fereastra care se deschide, click de doua ori pe icon-ul “Display”. De aceasta data, selectati al doilea tab, “Desktop”, apoi click pe butonul “Browse”, din dreapta ecranului. Acum trebuie sa selectati din calculatorul dumeavoastra imaginea care doriti sa apara pe fundalul monitorului (dupa ce v-ati aigurat ca rezolutia acesteia se incadreaza intre limitele suportate de calculator), apasati “Open” si apoi “OK”.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.