Disorder

Lista articolelor despre disorder pe AflaCum.ro

Articole despre disorder

Citeste cele mai noi articole despre disorder publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre disorder, pe AflaCum.ro!

Tulburarile de invatare pot avea diferite grade de duritate, iar unele sunt mai frecvente decat altele. Cu sprijinul si indrumarea potrivita, insa, un copil care sufera de astfel de tulburari isi poate atinge potentialul maxim.

Tulburarile de invatare afecteaza procesele psihologice implicate in procesul de invatare. Acestea pot afecta modul in care o persoana invata sa citeasca, sa scrie, sa rezolve exercitii de matematica sau sa-si insuseasca orice alt proces de invatare. Cea mai frecventa tulburare de invatare este dislexia. Aceasta reprezinta cam 80-90% din totalul tulburarilor de invatare.

Cele mai comune tulburari de invatare:

Tulburarea bipolara este o afectiune psihica cu episoade alternative depresive, maniacale sau hipomaniacale. Mai exact poti fi trist, nervos, pesimist sau foarte optimist intr-o perioada foarte scurta de timp si uneori in acelasi timp! In lume, exista aproximativ 46 milioane de persoane care sufera de tulburare bipolara.

Bipolaritatea (tulburarea bipolara sau disorder, in limba engleza) afecteaza nivelul de energie, starea de spirit, activitatile sociale si capacitatea de a indeplini sarcinile zilnice. Trebuie sa fii atent/a la semnele acestei tulburari, care, uneori, pot fi trecute usor cu vederea.

Simptome ale tulburarii bipolare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.