Durere sciatica

Lista articolelor despre durere sciatica pe AflaCum.ro

Articole despre durere sciatica

Citeste cele mai noi articole despre durere sciatica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre durere sciatica, pe AflaCum.ro!

Durerea provocata de nervul sciatic poarta denumirea de sciatica. Multe persoane se lovesc de aceasta problema. In mod ciudat, mai predispuse sa sufere de o astfel de afectiune sunt persoanele care merg mult pe jos. Din fericire, sciatica poate fi vindecata fara interventii chirurgicale in mai mult de 75% din cazuri. Una dintre modalitatile eficiente de a realiza acest lucru este prin intermediul unor exercitii destul de simple.

Exista mai multe tehnici pentru ameliorarea sciaticii. Pentru o eficienta sporita, le-am impartit in 3 miniseturi:

Setul 1. Im cadrul acestui set, exista doua exercitii care se fac din pozitia culcat. Foloseste o patura pe podea si inchide toate ferestrele si usile, astfel incat sa nu existe curenti de aer, in timp ce faci exercitiile.

Nervul sciatic este cel mai mare nerv din corpul uman. Acesta pleacă din partea de jos a măduvei spinării și se ramifică în coapsă, gambă și laba piciorului, inervând membrele inferioare. Cand durerea de sciatica se instaleaza este cazul sa iei masuri rapide. Iata care sunt acestea.

Cum sa tratezi durerea de sciatica:

- odihneste-te. Vei calma durerea. Ai grija, totusi! Nu exagera cu statul in pat, deoarece inactivitatea prelungita poate agrava situatia.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.