Dureri cronice, plasture transdermic

Lista articolelor despre dureri cronice si plasture transdermic pe AflaCum.ro

Articole despre dureri cronice si plasture transdermic

Citeste cele mai noi articole despre dureri cronice si plasture transdermic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dureri cronice si plasture transdermic, pe AflaCum.ro!

Dolforin este un plasture transdermic si trateaza durerile cronice severe care pot fi vindecate adecvat doar cu analgezice opioide.

Compozitie: Dolforin 25 micrograme/ora: un plasture transdermic (cu o suprafata de eliberare de 15 cm2) contine fentanil 4,8 mg. Acesta corespunde eliberarii unei cantitati de 25 micrograme fentanil pe ora.

Dolforin 50 micrograme/ora: un plasture transdermic (cu o suprafata de eliberare de 30 cm2) contine fentanil 9,6 mg. Acesta corespunde eliberarii unei cantitati de 50 micrograme fentanil pe ora.

Pozitia incorecta a capului poate cauza dureri cronice, amortirea bratelor si mainilor, prinderea unor nervi sau incapacitatea de a respira corect. Iata cateva sfaturi despre cum o puteti corecta:

Pozitionati-va monitorul computerului in mod ergonomic, la nivelul ochilor, la o distanta de 45-60 de centimetri de fata.  

Evitati sa purtati ghiozdane sau posete grele, pe umar, deoarece va vor da o postura incorecta.

Citeste prospectul medicamentului Urgocor Coricide, plasture transdermic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul local al clavusului si alte afectiuni scuamo-crustoase.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Leganto Plasturi Transdermici si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Leganto se utilizeaza pentru tratarea simptomelor din boala Parkinson si din sindromul picioarelor nelinistite.

Leganto este o gama de plasturi transdermici (plasturi care elibereaza un medicament prin piele). Fiecare plasture elibereaza 1, 2, 3, 4, 6 sau 8 mg din substanta activa rotigotina, pe parcursul a 24 de ore.

Citeste prospectul medicamentului Kentera 3,9 mg / 24 ore plasture transdermic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Kentera este un plasture transdermic subtire, flexibil, translucid, care se aplica pe piele.

Oxibutinin, substanta activa din plasture, este dizolvata in stratul subtire de adeziv, care se utilizeaza pentru a lipi sistemul de piele.

Evra este un plasture transdermic (un plasture care elibereaza un medicament prin piele).

Contine doua substante active: norelgestromin (6 mg) si etinilestradiol (600 micrograme).

Pentru ce se utilizeaza Evra?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Livensa este un plasture transdermic (un plasture care elibereaza un medicament prin piele). Plasturele elibereaza 300 micrograme...