Boala parkinson

Lista articolelor despre boala parkinson pe AflaCum.ro

Articole despre boala parkinson

Citeste cele mai noi articole despre boala parkinson publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre boala parkinson, pe AflaCum.ro!

Boala Parkinson este o tulburare a sistemului nervos care apare mai ales la varsta a treia. Circa 1% dintre persoanele care au trecut de 65 ani sufera de aceasta afectiune. Principalele simptome ale bolii Parkinson sunt tremurul si miscarile rigide, lente.

Parkinson, semne timpurii. Din pacate, cand se instaleaza, boala Parkinson nu da semne atat de evidente, astfel incat multe persoane bolnave ignora problemele! Iata care sunt simptomele care trebuie sa ingrijoreze:

Tremur. Medicii specialistii considera ca acest simptom este un element cheie pentru boala Parkinson. De obicei, mainile, barbia si picioarele incep sa tremure. Aceasta miscare incontrolabila delcansata de Parkinson se numeste tremur de odihna. Mai exact, tremurul se opreste cand persoana bolnava foloseste partea corpului afectata. La inceput, miscarile sunt subtile si pot fi observate doar de persoana in cauza. Pe masura ce boala evolueaza, tremuratul se agraveaza si se raspandesc in alte zone ale organismului.

Citeste prospectul medicamentului Ropinirol Terapia 5 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ropinirol Terapia este indicat in Boala Parkinson

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Neupro este o gama de plasturi transdermici (plasturi care elibereaza un medicament prin piele).

Fiecare plasture elibereaza 1, 2, 3, 4, 6 sau 8 mg din substanta activa rotigotina, pe parcursul a 24 de ore.

Pentru ce se utilizeaza Neupro?

Citeste prospectul medicamentului Leganto Plasturi Transdermici si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Leganto se utilizeaza pentru tratarea simptomelor din boala Parkinson si din sindromul picioarelor nelinistite.

Leganto este o gama de plasturi transdermici (plasturi care elibereaza un medicament prin piele). Fiecare plasture elibereaza 1, 2, 3, 4, 6 sau 8 mg din substanta activa rotigotina, pe parcursul a 24 de ore.

Levodopa/Carbidopa/Entacapone Orion se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu boala Parkinson.

levodopa/carbidopa/entacapona

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Levodopa/Carbidopa/Entacapone Orion. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Levodopa/Carbidopa/Entacapone Orion.

Citeste prospectul medicamentului  Glepark, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Glepark este indicat pentru tratamentul semnelor si simptomelor formei idiopatice a bolii Parkinson

Glepark 0,088 mg, comprimate

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Emwepel, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Emwepel...
Entacapone Teva se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu boala Parkinson. Entacapone Teva este un medicament care contine...
Parlodel este un medicament indicat in tratarea bolii Parkinson. Indicatii: Medicamentul este recomandat in orice faza Parkinson,...