Eveniment

Lista articolelor despre eveniment pe AflaCum.ro

Articole despre eveniment

Citeste cele mai noi articole despre eveniment publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre eveniment, pe AflaCum.ro!

Evenimentele sociale sunt intotdeauna binevenite intrucat ofera ocazia perfecta pentru socializare, distractie, pentru a cunoaste oameni noi si, eventual, pentru a flirta.

De aceea, tinuta ta trebuie sa fie pe de-o parte, potrivita evenimentului si pe de alta parte, fashionable-chic. Pentru a te ajuta in alegerea tinutei perfecte, avem pentru tine cateva ponturi utile.

Mai intai, afla ce tip de eveniment este si unde va avea loc acesta. Este o iesire cu prietenii intr-un pub sau o petrecere onomastica intr-un club? Este o petrecere la locul de munca sau o reuniune cu colegii din liceu, la un restaurant?

Aranjamentele florale proaspete si buchetele de nunta pot fi acum pastrate mai mult timp daca vreti sa va bucurati de ele dupa marele eveniment. Un buchet de nunta bine conservat poate fi tinut intr-o vaza de sticla asezata pe masa sau intr-un recipient montat pe perete.

Metodele de conservare cel mai des intalnite includ uscarea aerului, utilizarea gelului de siliciu sau liofilizarea, adica procesul de deshidratare prin care apa este eliminata din materialele inghetate prin sublimare, cu ajutorul vidului din produsele congelate in prealabil.

Ultima dintre metodele prezentate pastreaza florile de la nunta proaspete cat mai mult timp, dar este si cea mai costisitoare pentru ca liofilizarea poate fi realizata doar de catre un profesionist in schimbul unei taxe.

Dimensiunea taliei este importanta atunci cand ai nevoie sa cunosti masura exacta pentru imbracaminte. De asemenea, o talie zvelta este un bun indicator al starii generale de sanatate. Opus acesteia, talia groasa inseamna un risc crescut de hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare sau accidente vasculare cerebrale.

Fie ca te pregatesti pentru un eveniment special si ai nevoie sa incapi in rochie, fie ca vrei sa iti protejezi inima, din cand in cand este bine sa iti verifici greutatea corporala, de care depinde si numarul la haine.

In acest scop, tine cont de silueta si masoara dimensiunea taliei in 4 pasi simpli. Urmareste indicatiile noastre si nu ignora greutatea corporala, mai ales atunci cand talia ta depaseste 80 de cm.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.