Exercitii crestere, crestere

Lista articolelor despre exercitii crestere si crestere pe AflaCum.ro

Articole despre exercitii crestere si crestere

Citeste cele mai noi articole despre exercitii crestere si crestere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre exercitii crestere si crestere, pe AflaCum.ro!

Conform perceptiei generale un om nu mai poate creste in inaltime dupa ce trece de varsta adolescentei. Nu e chiar asa! Exista metode prin care poti sa te inalti cu 1,5 centimetri in 7 zile, chiar daca ai trecut de 25 ani! Evident, procesul e mai simplu cu cat esti mai tanara.

Iata tehnicile care te vor ajuta sa te inalti cu 1,5 cm intr-o saptamana:

1. Inoata. Un exercitiu esential pentru cresterea in inaltime. In apa, sarcina pe vertebre si pe cartilagiile intervertebrale este mult mai mica, iar articulatiile devin mai mobile. Acest lucru usureaza alungirea corpului.

Te-ai mutat recent intr-o zona rurala si vrei sa cresti gaini? Nu e cel mai dificil lucru din lume, insa nu e nici chiar simplu. Trebuie sa tii cont de cateva etape. Despre acestea in materialul de mai jos.

1. Alegerea oualor. Oua pentru incubator gasesti in comert. Preferabil sa le iei de la firme cunoscute in domeniu, pentru a nu risca sa cumperi oua necalcate... Ai grija ca ouale sa fie curate si fara fisuri, inainte de a le pune in clocitoare.

2. Incubatia. Puii de gaina incep sa ciocneasca dupa aproximativ 18 zile. Ies din gaoace masiv dupa 21 zile. 

Sa creezi un blog si sa postezi frecvent pe el articole despre ce te intereseaza poate fi un hobby demn de era digitala, dar, daca visezi la mai mult decat la un jurnal online public, trebuie sa citesti cu atentie urmatoarele 10 ponturi.

Configureaza-ti un newsletter pe blog si invita-ti toti apropiatii sa se inregistreze.

Configureaza-ti un RSS feed la care utilizatorii se pot abona.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.