Exercitii respiratie, calmante

Lista articolelor despre exercitii respiratie si calmante pe AflaCum.ro

Articole despre exercitii respiratie si calmante

Citeste cele mai noi articole despre exercitii respiratie si calmante publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre exercitii respiratie si calmante, pe AflaCum.ro!

Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o cazatura sau un accident de masina.

Fara tratament, acestea se vindeca in aproximativ doua luni, insa pot aparea diferite complicatii, precum perforarea rinichilor, a ficatului sau a plamanilor. Asadar este important de stiut cum se trateaza costele fracturate.

Tratarea imediata:
Aplicati gheata pe coastele rupte, reducand, astfel, inflamarea si durerile. Umpleti o punga cu gheata si inveliti-o intr-un prosop. Aplicati gheata pe coastele rupte, in mai multe reprize, timp de 20 de minute cu pauza de cate10 minute. Faceti aceasta timp de cateva ore dupa accidentare si ori de cate ori zona respectiva este inflamata si va doare.

Carceii de la picioare sunt crampe musculare, ce pot afecta activitatile zilnice sau somnul persoanelor in cauza. Iata cum puteti scapa de acestia:

Faceti niste intinderi usoare ale musculaturii piciorului afectat.

Masati-va muschiul afectat voi insiva sau apelati la un maseur profesionist.

Respiratia corecta va poate ajuta sa alergati mai repede, pe distante mai lungi, fara sa depuneti efort in plus si fara durere.

Iata cum trebuie sa respirati corect in timp ce alergati:

Respirati in diafragma, nu in plamani. Atunci cand respirati abdomenul este cel care trebuie sa se miste, nu pieptul, pentru a putea inspira adanc.

Plamanii au rolul de a transporta oxigenul din atmosfera in sange si de a elimina dioxidul de carbon din acesta in atmosfera.

Aceste organe nu se odihnesc niciodata, o persoana sanatoasa respirand de 25.000 pe zi. Organismul dispune de un sistem natural de aparare, ce protejeaza plamanii impotriva germenilor si a prafului, ce pot cauza o serie de afectiuni, precum astmul bronsic, bronsita, pneumonie, tuberculoza, cancer, etc.

Persoanele cu boli de plamani pot avea dificultati la respiratie sau chiar insuficienta respiratorie.

Luxatiile sunt mai dureroase si au o perioada de recuperare mai lunga decat oasele rupte.

Glezna piciorului poate fi luxata daca o persoana calca stramb, fapt ce cauzeaza intinderea peste masura a ligamentelor. Gleznele luxate prezinta, de la caz la caz, vanatai, umflaturi si sunt insotite de dureri.

Iata cum se trateaza o glezna luxata:

Femeile insarcinate trec prin multe stari, ce combina bucuria cu stresul, mai ales in primul trimestru. Iata cateva metode prin care puteti evita stresul in timpul sarcinii:

Fiti creative. Faceti-va hobby-uri ce pot fi practicate in natura, cum ar fi pictura, creatia de poezie, etc.

Fiti critice cu voi inseva daca ganditi negativ si dati frau liber emotiilor intr-un mod nu tocmai adecvat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.