Folder

Lista articolelor despre folder pe AflaCum.ro

Articole despre folder

Citeste cele mai noi articole despre folder publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre folder, pe AflaCum.ro!

Iata ce trebuie sa faceti daca doriti sa dati un nume unui MacBook nou achizitionat sau v-ati plictisit de numele vechiului laptop si doriti sa-l schimbati:

Deschideti System Preferences. Din meniul Apple rulati in jos pana ajungeti la System Preferences si dati click pe acesta.

Dati click pe folderul Sharing. Accesati "Internet & Wireless". In dreapta icoanei Bluetooth veti vedea un folder mic albastru cu un semn galben, sub care scrie "Sharing". Dati click pe acesta.

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista, de asemenea, posibilitatea de a alege un folder anume in care doriti sa salvati un document pentru prima oara. Puteti sari peste acest pas prin schimbarea locatiei prestabilite de salvare, dupa cum urmeaza:

Deschideti un document nou Word. Dati click pe icoana corespunzatoare de pe desktop sau folositi butonul Start, pentru a accesa meniul All Programs. Cand un document Word este deschis astfel ( nu prin dublu click pe un fisier .doc) aplicatia deschide in mod automat un document nou gol. Indiferent de modul de deschidere setarile modificate vor fi valabile in toate documentele Word.

Ascunderea folderelor sau a fisierelor permite securizarea computerului si crearea de spatiu in plus in browserul fisierelor.

Iata cum puteti ascunde un folder sau un fisier:

Metoda 1: Windows

Aflati cum sa va transferati muzica de pe iPod pe computer, urmarind pasii de mai jos:

Creati un folder pe computer intitulat „iPod Music” sau optati pentru o denumire proprie. Acesta va va permite sa accesati usor fisierele cu muzica, la care doriti sa dati share.

Descarcati SharePod. Acest program este gratuit si are forma unui fisier .zip. Salvati fisierul. Nu optati pentru OPEN sau RUN, in timp ce descarcati programul!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.