Cum poate fi schimbata locatia prestabilita de salvare a documentelor Word?

Cum poate fi schimbata locatia prestabilita de salvare a documentelor Word?

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista, de asemenea, posibilitatea de a alege un folder anume in care doriti sa salvati un document pentru prima oara. Puteti sari peste acest pas prin schimbarea locatiei prestabilite de salvare, dupa cum urmeaza:

Deschideti un document nou Word. Dati click pe icoana corespunzatoare de pe desktop sau folositi butonul Start, pentru a accesa meniul All Programs. Cand un document Word este deschis astfel ( nu prin dublu click pe un fisier .doc) aplicatia deschide in mod automat un document nou gol. Indiferent de modul de deschidere setarile modificate vor fi valabile in toate documentele Word.

Deschideti casuta de dialog Options (optiuni). Dati click pe meniul Tools (unele). Din lista de submeniu, dati click pe Options, de la sfarsitul listei. Casuta de dialog Options reprezinta locatia principala de unde puteti controla majoritatea setarilor programului, incepand cu modalitatea de vizualizare a documentelor si pana la verificarea greselilor gramaticale sau de tipar. Fiecare categorie de functii are propria pagina Tab in casuta de dialog si fiecare pagina poate contine diferite optiuni, sub forma de checklist (lista de verificare), putand fi insotite de meniuri verticale sau de mai multe configurari detaliate.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista doua tipuri de fonturi ce pot fi adaugate in Microsoft Word. Primul poarta denumirea de TrueType...
Aplicatia Mail din iOS permite utilizatorilor sa ataseze cu usurinta orice document in email, atata timp cat...
Exista o serie de aplicatii legate de formatul PDF al documentelor. Unele dintre acestea pot transforma anumite...