Google maps

Lista articolelor despre google maps pe AflaCum.ro

Articole despre google maps

Citeste cele mai noi articole despre google maps publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre google maps, pe AflaCum.ro!

Esti intr-un oras din Romania/strainatate pe care nu-l cunosti si apelezi la taxi? E posibil ca taximetristul sa realizeze rapid asta si sa te cam plimbe prin zona. Asta inseamna timp si bani pierduti. Ca sa nu mai vorbim despre lipsa de respect la adresa ta! In curand, clasica inselatorie a taximetristilor nu va mai functiona, insa. Si asta deoarece Google Maps a gasit o solutie impotriva acestor practici incorecte!

Daca ai urcat in taxi si vrei sa vezi exact traseul, poti sta cu telefonul in mana pentru a urmari harta in timp real. Acest gest, insa, poate parea ofensator la adresa soferului de taxi, care chiar e posibil sa aiba cele mai bune intentii! Pentru a scapa de acest moment jenant, Google a gasit o solutie alternativa. Iti va trimite notificari atunci cand soferul respectiv deviaza semnificativ de la traseu. Practic , daca devierea de la traseu este de minimum 500 metri, vei primi un mesaj pe telefon.

Cum activezi functia?

Gasirea unei locatii curente pe Google Maps pe Android se poate face repede si usor, cu ajutorul urmatorilor pasi:

1. Activarea serviciilor de locatie

Deschideti aplicatia Setari de pe Android, printr-o simpla atingere.  

Rulati in jos si atingeti Location. Aceasta optiune se gaseste sub titlul PERSONAL din meniul de setari.  

Procedeului de salvare a hartilor offline in Google Maps 2.0 i s-au adus imbunatatiri considerabile.

Nu mai trebuie sa va bazati pe o conexiune de date, va puteti descarca hartile mai rapid si lucrurile functioneaza mai bine.

Puteti salva hartile offline prin versiunea IOS a programului Google Maps exact ca in versiunea Android.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.