Greseli gatit

Lista articolelor despre greseli gatit pe AflaCum.ro

Articole despre greseli gatit

Citeste cele mai noi articole despre greseli gatit publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre greseli gatit, pe AflaCum.ro!

Detaliile fac diferenta , spune o veche zicala. E valabila cam in toate domeniile, inclusiv in bucatarie, acolo unde intotdeauna vrei sa gatesti cea mai buna mancare preferata. Iata o lista de greseli ce par marunte, dar care fac diferenta atunci cand gatesti.

Adaugi ulei in apa, cand prepari paste. Unele persoane adauga ulei in apa, atunci cand fac paste. Procedeaza astfel fie pentru a opri apa din fiert, fie pentru a impiedica pastele sa se lipeasca. Cu toate acestea, e bine sa renunti la acest obicei, daca-l ai. Explicatie: pastele cu ulei nu se vor mai imbina cu sosul pe care-l vei adauga la final.

Strecori pastele si le clatesti. Cand pastele sunt gata, cei mai multi inlatura apa in care au fiert acestea. Nu arunca toata apa, deoarece se pierde din aroma! In plus, daca adaugi sos, imbinarea se va face mult mai usor, daca pastele sunt umede. De asemenea, este lesne de inteles ca nu e bine sa clatesti pastele fierte! La fel, in aceasta situatie, sosul si pastele nu se intrepatrund!

Orice gospodina, oricat ar fi de priceputa, greseste, la un moment dat, ceva in bucatarie. Un surplus de condimente sau ingrediente ingramadite intr-un singur recipient - doar doua greseli larg raspandite. Pentru a limita erorile de gatit, tine cont de sfaturile de mai jos.

Iata cele mai frecvente greseli facute in bucatarie:

1. Nu tii cont de temperatura carnii. Nu pune carnea la gatit direct de la frigider! E indicat ca aceasta sa fie la temperatura camerei pentru a se gati uniform. Scoate carnea din frigider cu jumatate de ora inainte de a a o pune la gatit.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.