Huawei

Lista articolelor despre huawei pe AflaCum.ro

Articole despre huawei

Citeste cele mai noi articole despre huawei publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre huawei, pe AflaCum.ro!

Huawei a stiut sa-si indrepte atentia catre toate categoriile de clienti, inca de la aparitia pe piata. Producatorul chinez de telefoane mobile a scos la lumina atat modele scumpe, precum Mate 20 si P20, cat si modele destinate bugetelor mai mici, cum este cazul lui Honor Play 8A. Scopul acestei palete largi? Incercarea de a depasi in vanzari Samsung. Deocamdata, producatorul chinez este al doilea cel mai popular producator de mobile din lume.

Honor 8A ar fi trebuit lansat pe 8 ianurie 2019. Producatorul chinez de telefoane a ales sa-l lanseze, insa, pe 5 ianuarie, mai ales pentru a evita stirile din perioada CES 2019. Denumirea completa a noului telefon este Honor Play 8A. Contrar denumirii, modelul nu este un smartphone pentru gaming.

Descriere Honor Play 8A.

Huawei a lansat un nou telefon mobil. Este vorba despre Huawei Honor 9N. Deocamdata, modelul e scos la vanzare doar pe piata din India. Producatorul chinez face eforturi sa personalizeze anumite terminale din portofoliu si sa le lanseze local cu un nume diferit. Noul Honor 9N este, de fapt, un Honor 9i lansat prin intermediul operatorului indian Flipkart.

Honor 9N va aparea, probabil, pe mai multe piete de pe Mapamond, insa, momentan, se vinde doar in India.

Ce ofera noul Huawei Honor 9N. Vorbim despre un gadget superb, lucios pe spate, deoarece a fost utilizata sticla in nuante potrivite. Telefonul dispune de  breton in partea superioara a ecranului, destul de apropiat de dimensiunea celui pe care il are iPhone X.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.