Imatinib

Lista articolelor despre imatinib pe AflaCum.ro

Articole despre imatinib

Citeste cele mai noi articole despre imatinib publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre imatinib, pe AflaCum.ro!

Imatinib Accord este un medicament anticanceros care contine substanta activa imatinib.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Imatinib Accord. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Imatinib Accord.

Pentru informatii practice privind utilizarea Imatinib Accord, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Imatinib Actavis este un medicament anticanceros care contine substanta activa imatinib.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Imatinib Actavis. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Imatinib Actavis.

Pentru informatii practice privind utilizarea Imatinib Actavis, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Imatinib Teva este un medicament împotriva cancerului. Se utilizeaza la copii pentru tratarea leucemiei mieloide cronice (LMC).

Ce este Imatinib Teva?

Imatinib Teva este un medicament care contine substanta activa imatinib. Este disponibil sub forma de capsule (100 si 400 mg) si comprimate (100 si 400 mg).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.