Infectii cutanate, antibiotic

Lista articolelor despre infectii cutanate si antibiotic pe AflaCum.ro

Articole despre infectii cutanate si antibiotic

Citeste cele mai noi articole despre infectii cutanate si antibiotic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre infectii cutanate si antibiotic, pe AflaCum.ro!

Altargo este un unguent ce contine substanta activa retapamulin.

Pentru ce este utilizat Altargo?

Altargo este un antibiotic. El este utilizat in tratamentul de scurta durata al infectiilor cutanate superficiale. Poate fi folosit pentru a trata impetigo (o infectie a pielii care determina aparitia unor cruste), precum si mici laceratii (taieturi), escoriatii (zgarieturi) si plagi suturate (cusute) – infectate. Altargo nu trebuie utilizat pentru a trata infectii a caror cauza este sau se presupune a fi Staphylococcus aureus meticilino-rezistent (SAMR), deoarece este posibil ca Altargo sa nu aiba efect impotriva acestui tip de infectie. Totusi, el poate fi folosit pentru tratarea infectiilor determinate de alte tipuri de Staphylococcus aureus. Cei care prescriu Altargo trebuie sa aiba in vedere recomandarile oficiale cu privire la utilizarea agentilor antibacterieni.

Citeste prospectul medicamentului Triamcinolon S si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii cutanate (impetigo, acnee, furunculoza, sicozis stafi-lococic), dermatomicoze (epidermofitie interdigitala si palmo-plantara eritrasma, sicozis tricofitic), eczeme infectate in stadiul acut sau subacut al bolii.

Compozitie: Unguentul contine 3% saprosan (5,7-diclor-8-oxichinaldina) si 0,10% triamcinolon acetonid (1-dehidro-9-fluor-16,17-dihidrocorticosteron).

Citeste prospectul medicamentului Tobrex si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tobrex este un antibiotic de uz local indicat in tratamentul infectiilor externe ale ochiului si anexelor sale, cauzate de bacterii sensibile. Urmarirea adecvata a raspunsului bacterian la terapia antibiotica locala trebuie sa insoteasca folosirea produsului Tobrex. Studiile clinice au demonstrat ca tobramicina este sigura si eficienta in tratamentele aplicate copiilor.

Solutie sterila oftalmica.

Citeste prospectul medicamentului Pierami si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pierami este un antibiotic activ pe un larg spectru de germeni Gram (-), incluzand speciile de Pseudomonas, E. Coli, Proteus indol+ si indol-, Providencia, grupul Klebsiella-Serratia, Acinetobacter precum si pe mai multe specii de germeni Gram (+) ca Staphilococcus aureus (producatori sau nu de penicilinaza, incluzand si tulpinile rezistente la meticilina), Enterococi, Streptococcus pyogenes si Diplococcus pneumoniae.

Pierami nu este degradat de majoritatea enzimelor (adenilaze si fosforilaze bacteriene) care pot inactiva alte aminoglicozide, de aceea microorganismele rezistente la gentamicina, tobramicina si kanamicina sunt sensibile la amikacina.

Citeste prospectul medicamentului Fucithalmic, gel oftalmic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor cutanate determinate de microorganisme sensibile la acidul fusidic: impetigo, plagi infectate, hidrosadenita, foliculite, furuncule, abcese, eritrasma.

Gelul oftalmic este indicat pentru tratamentul infectiilor oculare determinate de microorganisme sensibile la acisul fusidic (conjunctivite, blefarite, keratite, dacriocistite).

Citeste prospectul medicamentului Gentosept si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru tratamentul local al infectiilor cu germeni sensibili care afecteaza segmentul extern al ochiului: conjunctivita, keratita si keratoconjunctivita, ulcere corneene, blefarita si blefaroconjunctivita, dacriocistita; profilactic, in traumatisme si interventii oftalmochirurgicale; datorita spectrului larg este avantajos cand bacteriile si sensibilitatea lor sunt necunoscute.

Prezentare farmaceutica: Solutie oftalmica continand gentamicina sulfat 0,5 g% (flac. cu 10 ml).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Claforan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Infectii severe...
Citeste prospectul medicamentului CLORAMFENICOL , capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului CECLOR® , capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii...
Citeste prospectul medicamentului Cefaclor Ozone 250 mg, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Azactam si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Infectii severe...
Citeste prospectul medicamentului Brulamycin, colir si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Pentru...