Ingrijire ten, tratament

Lista articolelor despre ingrijire ten si tratament pe AflaCum.ro

Articole despre ingrijire ten si tratament

Citeste cele mai noi articole despre ingrijire ten si tratament publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ingrijire ten si tratament, pe AflaCum.ro!

Tratamentul microdermoabraziv in sine nu reprezinta un procedeu invaziv, insa acesta poate cauza o serie de schimbari microscopice, ce pot irita tenul.

Iata cum se ingrijeste pielea dupa un astfel de tratament:

Urmati instructiunile dermatologului. Mai mult, puteti sa va informati in acest sens pe Internet si sa cereti parerea mai multor specialisti.

Pielea este mai dificil de intretinut in sezonul rece. Umiditatea si frigul dau batai de cap mai ales la nivelul fetei si al mainilor. De aceea pielea are nevoie de atentie sporita in aceasta perioada a anului. Iti recomandam o serie de uleiuri esentiale care te vor ajuta, daca le utilizezi in mod corect.

Uleiuri esentiale pentru ingrijirea pielii in sezonul rece:

- de macese. Contine circa 80% acizi grasi(omega 6 si 9), dar si vitaminele A si C, cunoscute pentru proprietatile antiimbatranire. Acest ulei esential mai are si proprietati cicatrizante, luptand impotriva iritatiilor.

Durerile de brate sunt din ce in ce mai frecvente, odata cu inaintea in varsta. Iata cum pot fi tratate si prevenite acestea:

1. Tratarea durerilor de brate acasa:

• Odihniti-va bratele, deoarece durerile apar din cauza folosirii timp indelungat a acestora.

Ideea de a folosi plante acompaniante pentru rosii nu este un concept de data recenta. Anumite plante pot tine daunatorii si bolile la distanta, ajutand la o mai buna crestere a rosiilor.

Iata 6 exemple in acest sens:
1. Ceapa, usuturoiul si arpagicul sunt ideale de plantat in preajma rosiilor, deoarece tin la distanta insectele si daunatorii, datorita mirosului puternic.

2. Sparanghelul si rosiile merg bine impreuna in gradina, datorita ciclurilor de crestere similare si deoarece rosiile tin la distanta carabusii daunatori sparanghelului.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate(CNAS) a dat publicitatii o lista de 59 afectiuni pentru care nu mai e nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie.

Daca, din pacate, suferi de una(mai multe) dintre bolile din lista de mai jos, te poti prezenta direct la medicul de specialitate pentru consultatie si tratament. Nu mai e necesar biletul de trimitere de la medicul de familie. Lista bolilor care intra in aceasta categorie:

1. Infarct miocardic si Angina pectorala instabila

Dentitia se refera la procesul in care unui copil incep sa ii apara dintii prin gingii. Acesti dinti sunt adesea cunoscuti ca „dinti de lapte” sau „dinti de copii” si de obicei apar in perechi.

In general, dentitia incepe intre 6 si 8 luni si poate dura pana la varsta de 2 ani. Pentru unii copii, dentitia nu poate provoca nici o problema, insa poate crea disconfort si durere pentru multi.

Unele semne si simptome de eruptie a dintilor sunt gingiile inflamate si dureroase, febra usoara, nervozitate, tulburari de somn, plans, tendinta de a musca lucruri, obrajii rosii, dureri de urechi si diaree usoara. Unii copii pot refuza sa manance sa sa suga. Copiii pot fi dificili in perioada dentitiei dar acest lucru poate fi usurat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Puteti sa urmati un tratament de ingrijire a tenului, folosind produse la indemana, din bucatarie sau gradina. ...
Inflamarea vezicii urinare reprezinta o afectiune dureroasa, ce necesita tratament cu antibiotice si care poate cauza infectii...
Crampele menstruale sunt cauzate de contractia uterului, care apasa anumite vase de sange, intrerupand oxigenarea acestora pe...
Unele pete de pe piele apar din cauza arsurilor solare sau sunt produse de anumite inflamatii, dereglari...
Herpesul este un virus care se ia rapid de la o persoana la alta, fie ca imparti...
Constipatia in cazul felinelor este o afectiune comuna, mai ales in randul pisicilor mai in varsta, insa...