Instagram, android

Lista articolelor despre instagram si android pe AflaCum.ro

Articole despre instagram si android

Citeste cele mai noi articole despre instagram si android publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre instagram si android, pe AflaCum.ro!

Telefonul tau mobil se misca din ce in ce mai greu? E posibil sa fie din cauza anumitor virusi, dar si din cauza traficului de date utilizat, in principal, de Facebook si/sau de Instagram. Trebuie sa stii ca traficul de date aferent Facebook si Instagram poate fi diminuat si astfel reteaua ta preferata de socializare se va incarca mult mai repede.

Reducere trafic de date Facebook. Ce trebuie sa faci:

1. Intra in Magazin Play.

Astazi, iti aratam cum sa actualizezi aplicatiile de pe dispozitivul tau Android. Poti face update-urile atat manual cat si automat. Iata despre ce este vorba.

Actualizari manuale pentru aplicatiile Android

1. Intra in Play Store de pe dispozitivul tau Android.

Prin intermerdiul acestui articol ne propunem sa iti aratam cum se fac copii de rezerva de pe Android intr-un cont Google, pe un card SD sau intr-un folder din Google Drive.

Copii de rezerva intr-un cont Google

1. Deschide Settings(Setarile) telefonului Android. Aceasta metoda te va ajuta sa creezi copii de siguranta ale tuturor datelor Android, inclusiv ale persoanelor de contact, in contul tau Google.

Utilizezi un Android si doresti sa stergi datele de pe card-ul SD? Te invatam cum sa formatezi acest tip de card. Tine cont ca daca detii Android Nougat sau Marshmallow, ai posibilitatea sa formatezi cardul pentru stocare interna sau portabila.

Cum sa formatezi un card SD daca folosesti Android:

- introdu cardul SD. Procesul este diferit in functie de dispozitiv. Confirma unde se afla slotul pentru cardul SD al dispozitivului tau.

Ai inceput sa te uiti la filme pe telefonul mobil, dar inca nu stii cum sa incarci o subtitrare? Iti aratam noi cum se face, indiferent daca detii un android sau un iphone. Procesul de a adauga/activa subtitrari este diferit de la o aplicatie la alta, insa esential este ca, in orice situatie te-ai afla, poti vedea pelicula cu subtitrare!

Cum sa incarci subtitrarea pentru filmele descarcate in telefon:

- descarca un player. Recomandam VLC-ul, doearece suporta orice format video, e gratuit si permite incarcarea subtitrarilor;

Instagram vine cu o noua setare pentru utilizatorii sai. Mai exact, acestia vor putea alege pe cine vor si pe cine nu in lista de urmaritori. Pana acum, restrictionarea urmaritorilor nedoriti era posibila doar prin setarea contului in modul privat.

Departamentul tehnic de la Instagram pregateste optiunea remove follower(elimina urmaritorul). Astfel, utilizatorii Instagram nu vor mai fi nevoiti sa activeze modul Privat pentru a scapa de prezenta urmaritorilor nedoriti. Noua optiune, aflata inca in stadiul de testare, va permite debarasarea de orice vizitator care a folosit optiunea follow pentru a se abona la contul public de Instagram.

Cel/cea eliminat/a nu va fi anuntat/a. Continutul va disparea, odata cu numele de utilizator din lista sa de contacte. Eliminatul va putea vedea in continuare post─ârile publice, insa doar daca foloseste optiunea Search pentru a redescoperi contul de Instagram de care era interesat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dependenta de telefon este o realitate sociala. Din pacate, tot mai multi oameni sunt cuprinsi de aceasta...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Instagram se afla pe lista celor mai importante platforme de socializare online, alaturi de Facebook si de...
Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...
Acumulatorul telefonului tau cedeaza mult prea repede? E firesc. Diversele aplicatii pe care le folosesti consuma energie...
Google a lansat aplicatia #myAndroid care te ajuta sa personalizezi telefonul in detaliu, in functie de preferintele...