Intelegere frumusete, critica

Lista articolelor despre intelegere frumusete si critica pe AflaCum.ro

Articole despre intelegere frumusete si critica

Citeste cele mai noi articole despre intelegere frumusete si critica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre intelegere frumusete si critica, pe AflaCum.ro!

Unii cred ca numai barbatii pot aprecia frumusetea unei femei. Nu e adevarat! Barbatii nu sunt singurii experti in domeniul frumusetii. Mai mult, acestia nici nu prea pot fi foarte obiectivi. Astazi, facem o comparatie intre frumusetea vazuta prin ochii barbatilor si cea vazuta prin ochii femeilor.

1. Alegerea hainelor. Barbatii, intotdeauna, vad imaginea in ansamblu. Femeile, in schimb, observa totul, de la marca esarfei pana la calitatea captuselii. Femeile sunt foarte bune in acest sens, fiind si foarte mofturoase.

2. Aspectul. Numai femeile inteleg, cu adevarat, cat efort este necesar pentru ca o femeie sa arate bine. In schimb, barbatii vad si apreciaza frumusetea, dar nu cunosc pretul, deoarece(cei mai multi) nu investesc nici prea mult timp, nici prea multi bani in propriul lor aspect.

Oamenii perfecti nu exista, de aceea, intotdeauna alti oameni vor gasi motive sa te condamne pentru ceea ce faci. Din pacate, niciodata nu vei putea sa eviti complet criticile, dar poti invata lucruri esentiale din ele.

Iata cateva sfaturi simple care te pot ajuta sa reactionezi bine la orice critica, transformand-o intr-o experienta benefica.

1. Spune Da!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.