Jucarii

Lista articolelor despre jucarii pe AflaCum.ro

Articole despre jucarii

Citeste cele mai noi articole despre jucarii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre jucarii, pe AflaCum.ro!

Cresterea unui copil este dificila, dar si frumoasa. Satisfactia si mandria de a-l vedea cum creste sunt de neegalat. In plus, ai tot timpul oportunitati de a-ti dezvolta creativitatea. Cel mic poate renunta la jucariile preferate in cel mai scurt timp, fortandu-te sa gasesti ceva nou, ceva care sa il atraga si sa il distreze. Poti cumpara jucarii noi sau poti crea acasa unele. Spre exemplu, ai putea sa faci un glob de zapada. Nu dureaza prea mult, iar efectul este garantat asupra celui mic.

Cum sa faci un glob de zapada. Ai nevoie de:

- un vas de sticla cu capac;

Fenomenul cauza-efect pare evident si natural pentru adulti, insa pentru copii, mai ales pentru cei de varsta mica, poate fi greu de inteles.

Este important sa va invatati copiii acest fenomen, de timpuriu, deoarece intelegerea sa le va fi extrem de necesara la scoala si in viata de zi cu zi. Iata cateva sfaturi in acest sens:

In cazul bebelusilor si a copiilor pana la doi ani

Oricat ar fi de simpatic un caine, daca acesta roade lucruri sau va musca pe voi, membrii familiei lui sau pe musafirii vostri, un catel poate deveni antipatic.

Mai mult, daca obiceiul de a roade lucruri sau a musca nu sunt controlate, acestea pot duce la ranirea cuiva sau la distrugerea obiectelor din casa.

Iata cum puteti dresa un caine, in acest sens:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.