Juraminte

Lista articolelor despre juraminte pe AflaCum.ro

Articole despre juraminte

Citeste cele mai noi articole despre juraminte publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre juraminte, pe AflaCum.ro!

In anumite religii si conform traditiei fiecarei culturi, in timpul ceremoniei de nunta mirii trebuie sa rosteasca niste juraminte.

Iata cateva sfaturi despre cum se scriu juramintele de nunta: 

Scrieti ce va place la persoana iubita. Ganditi-va ce calitati o fac speciala: ochii frumosi, felul in care va face sa radeti sau cum va intelegeti doar din priviri.

In timpul nuntii, cand mirele si mireasa se pregatesc sa isi spuna juramintele pentru a porni pe propriul drum in viata, ei trebuie sa stie ca ziua uniunii lor se datoreaza in special celor care le-au dat viata. De aceea, proaspetii insuratei, o data cu taierea tortului se cuvine sa isi arate recunostinta fata de parinti prin intermediul unei dedicatii speciale.

Incepand cu invitatiile de nunta si pana la sfarsitul receptiei, mirele si mireasa sunt sfatuiti sa le multumeasca parintilor pentru sprijinul, dragostea si educatia primite si pentru faptul ca fara ei ziua cununiei nu ar fi fost posibila.  

Cand se cuvine ca mirii sa isi onoreze parintii cu o declaratie magulitoare?

In ciuda sentimentelor de iubire firesti intre doi indragostiti care au planificat data casatoriei, exprimarea in scris a juramintelor de nunta nu este un lucru facil pentru toata lumea.

In timp ce persoanele introvertite se blocheaza atunci cand trebuie sa conceapa o declaratie de dragoste, adevaratii oratori stiu exact cum anume sa isi exprime iubirea in public fara inhibitii.

Ca sa juri cuiva dragoste eterna, ingredientele care te vor scoate din incurcatura in ziua nuntii sunt sentimentele adevarate si sinceritatea. Chiar daca nu stii sa te exprimi poetic, iar talentul literar iti lipseste cu desavarsire, indicat este sa spui ceea ce simti in cateva cuvinte decat sa imprumuti citate din carti doar ca sa impresionezi auditoriul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.