Leucemie, solutie perfuzabila

Lista articolelor despre leucemie si solutie perfuzabila pe AflaCum.ro

Articole despre leucemie si solutie perfuzabila

Citeste cele mai noi articole despre leucemie si solutie perfuzabila publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre leucemie si solutie perfuzabila, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Sindroxocin, liofilizant pt. solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Leucemie limfoblastica, leucemie mieloblastica acuta, tumora Wilms, neuroblastom, osteosarcoame si sarcoame ale tesuturilor m, carcinom de san, pulmonar, carcinomul vezicii biliare, carcinom tirdian, limfoame Hodgkin si non-Hodgkin, carcinomul bronsic cu celule mici si carcinomul gastric.

Administrarea intravezical este eficienta in tumorile vezicale superficiale. Este eficienta in cancerul ovarian in stadiu avansat, cancer de san metastatic, sarcomul Kaposi corelat cu SIDA. Putin eficace in: melanomul malign, cancerul renal, cancerul intestinului gros, tumorile cerebrale si metastazele de la nivelul SNC.

Ceplene este o solutie perfuzabila care contine substanta activa histamina diclorhidrat (0,5 mg/0,5 ml).

Pentru ce se utilizeaza Ceplene?

Ceplene se utilizeaza in combinatie cu interleukina-2 (un medicament anticanceros) in tratamentul de intretinere la adultii cu leucemie mieloida acuta, un tip de cancer care afecteaza leucocitele. Este utilizata in timpul primei "remisiuni" a pacientilor (o perioada fara simptome de boala dupa prima cura de tratament). Eficacitatea Ceplene nu a fost demonstrata in totalitate la pacientii de peste 60 de ani.

Citeste prospectul medicamentului Trisenox 1 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii:

TRISENOX este utilizat la pacientii cu leucemie acuta promielocitara (LAP) care nu a raspuns la tratamentul cu alte medicamente.

Citeste prospectul medicamentului Trisxilem si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Metotrexatul este folosit atat singur cat si în diverse combinatii, în leucemia limfatica acuta la copii. Este de asemenea eficient în coriocarcinom sau alte tumori de origine trofoblastica si este folosit frecvent în asociatie cu alte citostatice în diverse tipuri de malignitati, cum ar fi limfosarcomul, limfomul Burkitt,

Mycosis fungoides, sarcomul osteogenic, tumori ale vezicii biliare, ale creierului, sanului, cervixului uterin, cap si gat, ovar si testicul. Metotrexatul este util si in formele severe de psoriazis si, pentru efectul imunosupresor, a fost folosit si in multe afectiuni non oncologice.

Citeste prospectul medicamentului Teslacan 0,01 mmol/ml solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Teslascan este un mediu de contrast paramagnetic, utilizat impreuna cu tehnicile de imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), cu scopul de a imbunatati informatia cu rol diagnostic.

Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic.

Citeste prospectul medicamentului Tioguanina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Leucemie mielocitara acuta (de prima alegere ca tratament de intretinere); cazuri selectionate de leucemie limfocitara acuta si leucemie mielocitara cronica.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand tioguanina 40 mg (flacon cu 25 buc.).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Savene Solutie Perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Savene...
Citeste prospectul medicamentului Osmofundin 10%, Solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Mercaptopurine Nova Laboratories se utilizeaza pentru tratamentul copiilor, adolescenilor si adulilor care au leucemie limfoblastica acuta. Mercaptopurine...
Citeste prospectul medicamentului Metotrexat, pulbere liofilizata pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum...
Kiovig este o solutie perfuzabila (picurare in vena). contine substanta activa imunoglobulina umana normala. Pentru ce se...
Citeste prospectul medicamentului IMUNOSTIMULENT BCG LIOFILIZAT si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...