Locuri periculoase, putul lui jacob

Lista articolelor despre locuri periculoase si putul lui jacob pe AflaCum.ro

Articole despre locuri periculoase si putul lui jacob

Citeste cele mai noi articole despre locuri periculoase si putul lui jacob publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre locuri periculoase si putul lui jacob, pe AflaCum.ro!

Pamantul e plin de locuri superbe, care merita vizitate. Din pacate, unele sunt foarte periculoase. In aceasta categorie, intra, evident si anumite locuri acoperite de ape. Despre acestea din urma, in cele ce urmeaza.

Topul celor mai periculoase ape care exista pe Terra:

- Putul lui Jacob, Texas. Apa este extrem de limpede in zona. Din pacate, craterul de peste 9 metri adancime este foarete periculos pentru scufundari. In adancurile putului se afla mai multe intrari spre o retea de pesteri din care este dificil sa iesi. Un labirint in adancuri...

Daca doresti sa pleci intr-o vacanta palpitanta, astazi iti prezentam o lista cu unele dintre cele mai fascinante dar si periculoase destinatii turistice ale planetei. In schimb, daca nu esti amator de senzatii tari, reorienteaza-te!

1. Valea Mortii(Death Valley), USA. Acest desert uimitor detine recordul pentru cea mai mare temperatura inregistrata vreodata pe Terra - 56,7 grade Celsius! Oricat ai fi de rezistent, soarele arzator si temperatura mare te vor epuiza rapid. Fara apa, poti trai aici doar 14 ore!

2. Desertul Danakil, Eritreea. Temperaturile ajung adesea, aici, la 50 grade Celsius. In plus, exista numerosi vulcani activi si gheizere care scuipa gaze toxice. Desi peisajul seamana mai degraba cu un Iad terestru, acest loc teribil atrage, in continuare, o multime de aventurieri din intreaga lume. Vizitarea acestui desert este permisa doar sub indrumarea unui ghid experimentat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.