Medic veterinar

Lista articolelor despre medic veterinar pe AflaCum.ro

Articole despre medic veterinar

Citeste cele mai noi articole despre medic veterinar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre medic veterinar, pe AflaCum.ro!

Veterinarii prescriu pisicilor tratamente cu medicamentate pe cale orala in diferite cazuri.

Este foarte important ca astfel de tratamente sa fie aplicate conform indicatiilor medicilor, pentru a avea rezultatele scontate. Multe pisici, insa, urasc orice tip de medicamente si aplicarea unui astfel de tratament poate constitui o provocare pentru proprietari.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti administra pisicilor medicamentatia pe cale orala:

Asteapta-te ca motanul tau va dezvolta un obicei foarte urat.

Atunci cand incepe vanatoarea pentru o partenera, acesta isi va marca teritoriul. Acest comportament distinct ii permite pisicii tale sa isi delimiteze si sa isi revendice teritoriul. Nu conteaza daca pisica ta este un mascul sau o femela. Daca este domesticita, trebuie intr-adevar sa faci ceva pentru a o opri din a-si marca teritoriul. Desigur, trebuie sa iti faci griji mai mult in cazul in care pisica ta este de sex masculin. O pisica de sex masculin isi marcheaza teritoriul foarte mult.

Iata cateva modalitati cu privire la modul in care poti opri pisica din a-si marca teritoriul in interiorul casei tale:

Papagalii, sunt creaturi vii, dar multi oameni recunoasc cu greu faptul ca au nevoie, de asemenea, de ingrijire adecvata si ca se imbolnavesc la fel ca orice alta fiinta vie.

Papagalii, precum si alte pasari, sunt creaturi foarte fragile. O boala simpla le poate agrava rapid si poate progresa cu usurinta intr-o conditie fatala, ireversibila. Prin urmare, atunci cand observi ca papagalul da semne ca este bolnav, cel mai bun curs de actiune este sa-l duci repede la medicul veterinar.

Cu toate acestea, exista momente cand un medic veterinar nu este disponibil sau accesibil. In cazuri ca acestea, trebuie sa fi in stare sa ai grija de papagalul bolnav, pana cand poti sa il duci la veterinar. Iata cateva idei cu privire la modul prin care poti trata papagalul bolnav.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.