Miri

Lista articolelor despre miri pe AflaCum.ro

Articole despre miri

Citeste cele mai noi articole despre miri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre miri, pe AflaCum.ro!

Organizarea nuntii dureaza cel putin cateva luni, iar mirii, in calitate de protagonisti principali ai evenimentului sunt datori sa cumpere majoritatea lucrurilor necesare pentru buna desfasurare a evenimentului, cu exceptia voalului de mireasa si a lumanarilor, pentru care platesc nasii, conform traditiei.

Iata ce lucruri cumpara mirii la nunta, mai ales daca isi organizeaza singuri evenimentul.

- In primul rand, mirii vor cumpara un cadou pentru nasi, dar si pentru ceilalti invitati de baza (parinti, domnisoara onoare, cavaler onoare);

Nuntile si ceremoniile religioase sunt momente frumoase, pline de incarcatura emotionala.

Iata care este pozitia corecta a invitatiilor in timpul unei astfel de ceremonii:

Parintii mirilor trebuie sa se aseze intr-un anumit loc. Parintii miresei trebuie sa stea pe partea stanga, in strana bisericii, daca mireasa este dusa la altar si in cadrul ceremoniilor religioase catolice. Parintii mirelui vor sta, astfel, in partea dreapta a altarului. Pozitia parintilor se va inversa, daca cuplul intra impreuna in biserica, caz in care mireasa va sta in partea dreapta si mirele in partea stanga. 

In zilele noastre tot mai multi miri opteaza pentru nunti neconventionale, in aer liber, pe plaja, in varf de munte sau in locatii exotice.

Nuntile pe plaja sunt elegante si usor de organizat, economice si implica mult mai multa distractie decat cele traditionale.

Iata cateva ponturi pentru a organiza o nunta pe plaja cu buget redus:

Iata cum trebuie sa va pregatiti pentru nunta, daca aceasta este urmatorul pas firesc in relatia voastra:

Faceti-va un plan si tineti-va de el.

Alegeti-va data nuntii, locatia petrecerii si intocmiti lista cu invitati. Incercati sa ajungeti la un acord cu logodnica dumneavoastra, in ceea ce priveste aceste aspecte, deoarece pana la urma este nunta amandurora.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.