Monitor, cablu

Lista articolelor despre monitor si cablu pe AflaCum.ro

Articole despre monitor si cablu

Citeste cele mai noi articole despre monitor si cablu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre monitor si cablu, pe AflaCum.ro!

HDMI este abrevierea pentru High Definition Multimedia Interface, adica o interfata folosita pentru transmiterea, inalt calitativa, de date audio si video.

Daca va intrebati  de ce este mai bun HDMI fata de cablul analog, raspunsul este ca, spre deosebire de cablul analog, cablul HDMI transmite datele in forma lor originala, astfel ca imaginea este mai clara iar sunetul-impecabil.

Cablul HDMI se poate folosi la PC, la DVD-player, la console etc.

Laptopurile MackBook Air pot fi conectate la diferite minitoare, care nu trebuie sa fie neaparat marca Apple, pentru a viziona filme sau in alte scopuri.

Iata cum se conecteaza un MackBook Air la un monitor extern:

Puneti-va la indemana toate instrumentele necesare. Aveti nevoie de un MackBook Air, de un monitor extern si de un port VGA/DVI/HDMI mini display.

Petele mici de pe ecranul computerului sunt foarte enervante.

Daca aveti un pixel blocat pe monitorul LCD, fie el inchis sau deschis la culoare este bine de stiut ca exista 5 metode prin care il puteti repara, dupa cum urmeaza:

Aflarea cauzei:
Aflati daca pixelul respectiv este blocat sau mort. Un pixel blocat are o anumita culoare. Un pixel mort este fie alb fie negru.

Iata cum puteti repara sistemul de blocare a capului de aspiratie a unui aspirator acasa, fara a apela la ajutorul unui specialist:

Identificati problema. Sistemul de blocare a capului de aspiratie a unui aspirator consta intr-un surub de platic, cu capat in forma de inel, ce se poate rupe foarte usor.

Gasiti un cablu de plastic de aceasi grosime cu surubul rupt si treceti-l prin gaura sistemului de blocare a capului de aspiratie.

O tableta PC poate fi extrem de utila, deoarece va ajuta sa pastrati o agenda electronica a intalnirilor si programarilor, sa va conectati la internet wireless si sa creati documente word.

De asemenea o astfel de tableta are un monitor touch screen, care va inlesneste toate acestea, insa uneori puteti avea nevoie de un monitor mai mare, decat cel al tabletei, iar solutia este conectarea ei la un monitor obisnuit de calculator sau chiar la ecranul unui televizor.

Iata cum puteti face aceste lucru:

Daca nunta  ta e imortalizata pe o caseta video, trebuie sa ai in vedere ca acest tip de casete sunt depasite si pe cale de disparitie.

Mai sigur este sa transferi toate amintirile pe suport digital pentru ca video-player-ul nu prea se mai gaseste iar casetele VHS nu rezista atat de bine la trecerea timpului.

De ce sa convertesti casetele? Pentru ca nu vrei probabil sa ti se distruga in timp singurul exemplar al nuntii tale si pentru ca pe DVD imaginile au o rezolutie mai mare si un sunet mai clar.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa