Hardware

Lista articolelor despre hardware pe AflaCum.ro

Articole despre hardware

Citeste cele mai noi articole despre hardware publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hardware, pe AflaCum.ro!

Exista mai multe motive pentru a dezactiva anumite parti ale ecranului unui iPad, iar acest lucru se pate realiza in trei moduri.

Fie ca doriti sa activati „modul pentru copii”, permitandu-le acestora sa se joace pe tableta, fara sa acceseze alte parti ale acesteia sau fara sa poata parasi aplicatia deschisa, fie ca doriti sa restrictionati touchscreen-ul in anumite parti, in scop personal, urmati sfaturile de mai jos pentru a dezactiva de pe iPad lucrurile care nu doriti sa fie vizibile pe iPad.

1. Activarea Accesulului Ghidat (Guided Access)

Petele mici de pe ecranul computerului sunt foarte enervante.

Daca aveti un pixel blocat pe monitorul LCD, fie el inchis sau deschis la culoare este bine de stiut ca exista 5 metode prin care il puteti repara, dupa cum urmeaza:

Aflarea cauzei:
Aflati daca pixelul respectiv este blocat sau mort. Un pixel blocat are o anumita culoare. Un pixel mort este fie alb fie negru.

Acest articol te invata cum sa determini motivul pentru care un computer nu vrea porneasca. Daca exista o problema legata de hardware sau una referitoare la configurari.

Opreste computerul. Asigura-te ca toate cablurile de alimentare sunt la locul lor.

Reporneste computerul. Analizeaza.

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana.

Multi angajatori si multe scoli cer cunostinte minime de utilizare a computerelor, cum ar fi redactarea de texte sau navigarea pe internet, utile pentru imprimarea unor documente sau intocmirea de proiecte. Insa capacitatea computerelor nu se limiteaza la actiunile enumerate.

Acestea pot fi folosite pentru a juca diferite jocuri, pentru divertisment sau ca si combine stereo. Insa, v-ati pus vreodata intrebarea cum functioneaza computerele? Ei bine, acestea urmeaza instructiunile unor programe, care sunt stocate in 0-uri si 1-uri pe hardrive  si pe driverul de CD ROM. Totul este in sistem binar, nu doar driverele. Sistemul binar contine instructiunile pentru hardware si partile fizice ale unui computer. Intelegerea hardware-ului este importanta pentru repararea, upgradarea si imbunatatirea computerului.

Instalarea unui hardware pe computer poate parea destul de dificila, insa o data ce cunoasteti pasii ce trebuie urmati, acest lucru poate fi destul de simplu.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Deconectati toate firele ce pornesc de la unitatea centrala si daca exista un intrerupator pe aceasta, inchideti-l.

Multi oameni se confrunta zilnic cu probleme legate de computer, care sunt usor de rezolvat, insa majoritatea nu le pot diagnostica.

Iata cum puteti depista astfel de probleme:   

Verificati POST (Power On Self Test). Acest lucru apare in general, primul sau al doilea, pe ecranul computerului, dupa ce a fost pornit, inainte ca sistemul de operare sa inceapa sa se incarce. POST va afisa orice problema depistata pe hardware, care permite computerului sa incarce informatiile, insa nu il lasa sa functioneze la capacitate normala sau orice problema care nu permite computerului sa incarce informatiile.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.