Motor cautare, google chrome

Lista articolelor despre motor cautare si google chrome pe AflaCum.ro

Articole despre motor cautare si google chrome

Citeste cele mai noi articole despre motor cautare si google chrome publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre motor cautare si google chrome, pe AflaCum.ro!

Uneori barele de unelte pot fi instalate pe un computer, o data cu un nou sotware si pot schimba motorul de cautare a browserului intr-unul de calitatate mai slaba, ce contine multe reclame sau intr-unul pe care nu doriti sa-l folositi.

Iata cum puteti schimba motorul de cautare implicit al unui browser, pentru a contine preferintele anterioare:

Firefox.

Pandemia a dominat vietile oamenilor si in 2021! Romanii, precum majoritatea cetatenilor lumii, sunt in continuare sub impresia Covid 19. S-au schimbat, insa, anumite nuante fata de anul 2020. Asta arata listele cu cele mai populare cautari de pe google. Sa vedem, asadar, ce le-a captat atentia conationalilor nostri in 2021!

Pandemia Covid 19. De la virus, restrictii si chestiuni generale la vaccin si reluarea activitatii normale. Romanii iubesc sportul, mai ales fotbalul. Asa se face ca topul cautarilor populare de pe google in 2021 a fost dominat de Euro 2020, turneul final care, din cauza pandemiei, s-a desfasurat in 2021. In top 3, urmeaza cautarile legate de mult discutatul certificat verde si cele care au tinut de loteria vaccinarii. In clasamentul cautarilor populare, apare si celebrul serial coreean Squid Game, cu record de vizualizari pe platforma Netflix. De asemenea, romanii s-au aratat interesati de revelatia tenisului feminin, Emma Raducanu, jucatoarea din Marea Britanie cu origini romano-chineze. Moartea artistului Petrica Matu Stoian pare sa-i fi marcat pe concetateni, daca ne uitam la clsamentul cautarilor populare Google.

 

Curiozitatea este o manifestare fireasca ce ne-a permis evolutia de-a lungul anilor. Suntem curiosi si bine facem, deoarece cunoasterea ne dezvolta la nivel personal si, intr-un final, ca grup social. Pana in era internetului, era necesar sa ne informam la fata locului(empiric) sau din carti. In zilele noastre lucrurile s-au schimbat: putem gasi aproape orice raspuns pe internet.

Azi, vom afla raspunsurile la 8 dintre intrebarile foarte populare puse de internauti din lumea intreaga pe faimosul motor de cautare Google!

1. De ce sunt atrase pisicile de chiuvete? Micile feline aleg acest loc aparent neprimitor din mai multe motive. In primul rand, s-ar putea sa le fie cald, iar acolo se pot racori. De asemenea, se simt in siguranta in interiurl chiuvetelor, deoarece sunt locuri inalte si inguste, adica spatii unde se simt in siguranta! Nu in ultimul rand, e foarte posibil ca pisica ta sa caute chiuveta atunci cand ii este sete.

Pandemia de Covid 19 ne-a schimbat modul de a gandi, dar si felul in care actionam. Astfel, am folosit mai mult mediul online, acolo unde cautarile pe Google nu puteau sa fie din categoria normal. In 2020, romanii au cautat, mai mult ca oricand, stiri despre coronavirus, masuri de protectie, restrictii si alte cuvinte cheie din aceasta zona.

Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2020. Topul celor mai populare cautari pe Google in Romania in 2020 este condus de coronavirus si de doua platforme de educatie la distanta: Google Classroom si Adservio.

Intrebarile principale puse de romani pe Google au fost: ce este coronavirusul?, ce este pandemia? si ce este starea de urgenta?.

Browserul Google Chrome este recunoscut pentru consumul mare de memorie pe care il exercita asupra memoriei RAM. Din fericire, exista cateva posibilitati simple de a remedia aceasta problema.

De ce consuma Chrome  memoria RAM cu repeziciune:

- deschizi prea multe TAB-uri pe care uiti sa le inchizi.

Browserul tau se afla printre printre vinovati atunci cand te alegi cu virusi enervanti. Bine, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai grija ce continut accesezi. Pentru a-ti usura demersul, iti spunem, astazi, care sunt cele mai sigure browsere!

Siguranta browserelor este testata in fiecare an de hackeri priceputi, in cadrul unui eveniment foarte bine organizat. Anul acesta, Edge, Safari, Firefox si Chrome au fost sususe unei sesiuni intensive de hacking, pe parcursul a 3 zile.

Google Chrome e pe primul loc la capitolul cele mai sigure browsere. Echipa Sniper(una dintre echipele de hacking participante la Pwn2Own 2017 ) a avut o singura incercare de a sparge browserul, dar atacul nu a putut fi pus la punct in timpul alocat. Asadar, ori vorbim despre un atac care ar fi functionat daca hackerii aveau mai mult timp la dispozitie, ori despre o vulnerabilitate ce a fost, deja, rezolvata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Optiunea Pin Tab va ajuta sa tineti la indemana paginile web des accesate in Google Chrome, deschizandu-le...
Multe persoane isi desfasoara online cea mai mare parte a activitatilor zilnice, cumpara pe net, vand online,...
In primul rand, ce este un bookmark? In momentul in care gasesti un site pe care stii...
Pentru o buna functionare a calculatorului (si pentru a mai elibera memoria acestuia) se recomanda ca fisierele...