Oameni fericiti, modestie

Lista articolelor despre oameni fericiti si modestie pe AflaCum.ro

Articole despre oameni fericiti si modestie

Citeste cele mai noi articole despre oameni fericiti si modestie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre oameni fericiti si modestie, pe AflaCum.ro!

Un om fericit este un om care nu doreste sa iasa in evidenta cu orice pret. Asta se poate observa si in modestia pe care o prefera in alegerea hainelor. Nu o spunem noi, ci chiar oamenii de stiinta care au pus in practica studii bine structurate!

Savantii si psihologii au elaborat tehnologii strategice, care definesc situatia psihologica a oamenilor, in raport cu conditiile lor de viata, referindu-se apoi la legatura dintre rezultatele investigatiilor si propriile presupuneri teoretice. Asa s-a ajuns ca in 2017 sa se elavoreze un Top a 10 tari, ai caror cetateni, se bucura de o prosperitate spirituala deosebita. Acestea sunt:

1. Norvegia;

Ultimele studii arata ca natiunile nordice( Danemarca, Norvegia si Suedia) sunt cele mai fericite ale lumii. Cetatenii acestor popoare urmeaza un set de reguli care ii ajuta sa se bucure de viata in fiecare zi; asta in conditiile in care clima din acea zona a lumii nu este deloc prietenoasa.

Scandinavii stiu sa traiasca, sa se bucure de fiecare moment. Ca sa ajunga la acest nivel au invatat sa respecte, in profunzime, 4 principii importante. Iata care sunt acestea:

A. Modestia si respectul pentru ceilalti. In tarile nordice, intalnim Legea lui Jante, un set de norme ce reliefeaza comportamentul fata de ceilalti:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.