Ochi sanatosi

Lista articolelor despre ochi sanatosi pe AflaCum.ro

Articole despre ochi sanatosi

Citeste cele mai noi articole despre ochi sanatosi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ochi sanatosi, pe AflaCum.ro!

Muschii ochilor sunt cei mai activi dintre toti muschii corpului. Acestia se misca de mai mult de 100 000 ori pe zi! Din pacate, activitatea intensa nu ne garanteaza si sanatatea ochilor. Problemele de vedere sunt determinate, de cele mai multe ori, de comportamentul neglijent.

Iata 7 obiceiuri frecvente care pot cauza diverse boli la nivelul ochilor:

1. Mananci nesanatos. Nu consumi alimente verzi si alimente bogate in vitamina A, vitamina C, luteina si beta-caroten. Aceste minerale si vitamine sunt esentiale pentru o vedere buna si ajuta ochii sa lupte impotriva bolilor:

Milioane de oameni intampina probleme de vedere, in fiecare an. Multe dintre bolile care afecteaza ochii au ca rezultat pierderea partiala sau chiar totala a vederii, iar unele afectiuni pot fi corectate prin purtarea de ochelari sau de lentile de contact.

Iata ce trebuie sa faci pentru a intampina problemele de vedere:

1. Mergi regulat la un consult oftalmologic. Testul oftalmologic este potrivit pentru a determina daca ai nevoie sau nu de ochelari. In plus, pot fi dignosticate edorite afectiuni ale ochilor, ce pot fi, apoi, tratate eficient.
Specialistii recomanda efectuarea regulata a unui consult oftalmologic. Un astfel de test este benefic nu doar pentru a determina daca o persoana are sau nu nevoie de ochelari, ci si pentru diagnosticarea unor posibile afectiuni, care descoperite din timp, pot fi tratate eficient.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.