Peste la cuptor

Lista articolelor despre peste la cuptor pe AflaCum.ro

Articole despre peste la cuptor

Citeste cele mai noi articole despre peste la cuptor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre peste la cuptor, pe AflaCum.ro!

Pestele la cuptor cu ciuperci este o reteta cu putine calorii, foarte usor de preparat, ce poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.

Este indicata inclusiv pentru copii datorita valorii sale nutritive si a aromei inconfundabile obtinuta in urma asocierii dintre peste si ciuperci.

Aceasta reteta se prepara relativ repede (aproximativ 50 de minute) si are la baza un peste din familia sturionilor in combinatie cu ciuperci, zarzavat de supa si mirodenii.

Ingrediente:

- 1,5 kg peste (morun, nisetru sau pastruga)

Daca ati consumat peste la masa, dar nu l-ati terminat, inainte sa va ganditi ce sa faceti cu bucatile de peste ramase, noi va propunem o reteta de peste la cuptor cu sos alb.

Ingrediente:

- 1,5 kg peste,

Calcanul este deosebit de gustos atunci cand este pregatit in cuptor, dar nu tebuie tinut prea mult deoarece carnea se poate faramita la servire.

Ingrediente:

- 1,5 kg calcan,

Platica este un peste de apa dulce care seamana foarte mult cu crapul.

Scos din meniu de majoritatea restaurantelor, platica este cel mai frumos peste de apa dulce in opinia pescarilor. La noi in tara platica traieste in Dunare si in lacurile de campie si ses.

Acest peste se prepara la fel ca si crapul, adica sub forma de plachie, saramura sau la cuptor cu legume. Noi va propunem o reteta de platica la cuptor usor de obtinut si foarte sanatoasa.

Cega este buna in orice combinatie.

Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este cega sau sturionul asiatic fript la cuptor.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie si cum se prepara.

Pentru stiuca la cuptor se folosesc aceleasi ingrediente ca la reteta stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume.

Ingrediente:

- O stiuca de 1 kg,

-  felie de paine,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa