Peste la cuptor, cuptor

Lista articolelor despre peste la cuptor si cuptor pe AflaCum.ro

Articole despre peste la cuptor si cuptor

Citeste cele mai noi articole despre peste la cuptor si cuptor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre peste la cuptor si cuptor, pe AflaCum.ro!

Pestele la cuptor cu ciuperci este o reteta cu putine calorii, foarte usor de preparat, ce poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.

Este indicata inclusiv pentru copii datorita valorii sale nutritive si a aromei inconfundabile obtinuta in urma asocierii dintre peste si ciuperci.

Aceasta reteta se prepara relativ repede (aproximativ 50 de minute) si are la baza un peste din familia sturionilor in combinatie cu ciuperci, zarzavat de supa si mirodenii.

Ingrediente:

- 1,5 kg peste (morun, nisetru sau pastruga)

Daca ati consumat peste la masa, dar nu l-ati terminat, inainte sa va ganditi ce sa faceti cu bucatile de peste ramase, noi va propunem o reteta de peste la cuptor cu sos alb.

Ingrediente:

- 1,5 kg peste,

Cega este buna in orice combinatie.

Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este cega sau sturionul asiatic fript la cuptor.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie si cum se prepara.

Cartofi copti cu mustar - o reteta ideala atat pentru vegetarieni, cat si pentru cei care aleg sa tina post. Asta nu inseamna ca gustul nu e recomandat si omnivorilor, care pot servi aceasta mancare ca atare sau ca garnitura.

Ingrediente:

- un kg cartofi;

Cuptorul tau se murdareste rapid? E normal, daca esti o gospodina desavarsita careia ii place sa gateasca frecvent. Dar nu trebuie sa iti mai faci griji! Ai acum o solutie de curatare 100% naturala, fara chimicale care sa iti puna in pericol sanatatea.

Ai nevoie de:

- apa;

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os si sa se topeasca in gura? Citeste mai departe pentru a afla cum sa gatesti coaste de porc delicioase.

Pasul 1: pregatirea.

Trage membrana de pe coaste. Coastele le cumparam cu o membrana albicioasa, situata pe partea inferioara a carcasei, care se mesteca greu daca o pastrati. Este usor de scos: doar pune degetele sub membrana si trage. Foloseste un cutit daca ai nevoie de ajutor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Calcanul este deosebit de gustos atunci cand este pregatit in cuptor, dar nu tebuie tinut prea mult...
Platica este un peste de apa dulce care seamana foarte mult cu crapul. Scos din meniu de...
Pentru stiuca la cuptor se folosesc aceleasi ingrediente ca la reteta stiuca fiarta si umpluta cu garnitura...
O reteta hranitoare pe baza de peste este salaul la cuptor umplut cu stiuca si alte ingrediente...