Pomi fructiferi

Lista articolelor despre pomi fructiferi pe AflaCum.ro

Articole despre pomi fructiferi

Citeste cele mai noi articole despre pomi fructiferi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pomi fructiferi, pe AflaCum.ro!

Orice gospodar doreste sa aiba in gradina sa pomi fructiferi care sa ofere cele mai bune roade. Pentru a avea succes, insa, e nevoie de multa munca, pe intreaga perioada a anului. Si in sezonul rece, cand pomi se afla in stare latenta, trebuie sa le acorzi o atentie sporita.

Iata cum trebuie tratati pomii fructiferi in perioada toamna-iarna:

1. Asteapta caderea completa a frunzelor pentru a incepe inspectia de sezon. Vezi daca au aparut cresteri neobisnuite, fisuri in coaja, ce ar putea fi pline de lichid lipicios, coaja care pica, decolorare sau alte semne ca arborele nu e sanatos. Indepartateaza copacii grav bolnavi, inlocuindu-i cu soiuri mai rezistente.

Sa-ti cresti propriul mar iti poate aduce mai multe beneficii: vei avea frumusete in gradina, fructe proaspete si sanatoase si bucuria de a-l vedea cum creste.

Iata cum poti cumpara, planta si creste propriul tau pom fructifer.

Consulta magazinele locale de specialitate, expertii si internetul pentru a afla care soiuri o duc cel mai bine in zona ta. Diferite tipuri de mere au nevoie de diferite ore de racire.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.