Probleme tiroida

Lista articolelor despre probleme tiroida pe AflaCum.ro

Articole despre probleme tiroida

Citeste cele mai noi articole despre probleme tiroida publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre probleme tiroida, pe AflaCum.ro!

Functionarea deficitara a glandei tiroide poate provoca probleme grave de sanatate, mai ales la nivelul inimii. Cand organismul nu dispune de suficienti hormoni tiroidieni, suferim de hipotiroidism. La polul opus, cand corpul are la dispozitie prea multi hormoni tiroidieni, inseamna ca suferim de hipertiroidism. Niciuna dintre aceste dereglari nu trebuie neglijata!

Cum sa verifici tiroida. Metoda termometrul:

- foloseste un termometru bun, care sa nu ofere valori eronate;

Glanda tiroida este localizata la baza gatului. Are forma de papion sau de fluture care se indoaie in jurul partii inferioare a gatului. Este o glanda foarte importanta, producand tiroxina, un hormon care ajuta la reglarea metabolismului si a ritmului cardiac. De asemenea, ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor.

Dezechilibrele glandei tiroide pot duce la hipotiroida(secretie scazuta de hormoni)sau la hipertiroida(secretie excesiva). Glanda tiroida va functiona la parametri normali, daca ai o dieta adecvata, faci exercitii fizice, pui pret pe odihna si reduci nivelul de stres.

Astazi, iti vom prezenta un remediu natural pentru tiroida; o reteta aparuta in Rusia:

Tiroida este o glanda mica aflata sub laringe. Hormonii pe care ii secreta controleaza metabolismul. Din pacate, "mama tuturor glandelor", cum este numita tiroida, poate functiona defectuos. Acest fenomen poate duce la producerea hormonului in exces (hipertiroidism) sau la producerea insuficienta (hipotiroidism).

Hipotiroidismul se instaleaza atunci cand tiroida nu produce suficient hormon tiroidian. Deficitul de iod este una dintre cele mai frecvente cauze ale hipotiroidismului. Aceasta afectiune este mai frecventa la femei decat la barbati.

Simptome hipotiroidism:

Glanda tiroida este localizata la baza gatului. Are forma de papion  sau de fluture care se indoaie in jurul partii inferioare a gatului. Este o glanda foarte importanta, producand tiroxina, un hormon care ajuta la reglarea metabolismului  si a ritmului cardiac. De asemenea, ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor.

Dezechilibrele glandei tiroide pot duce la hipotiroida(secretie scazuta de hormoni)sau la hipertiroida(secretie excesiva).  Glanda tiroida va functiona la parametri normali, daca ai o dieta adecvata, faci exercitii fizice,  pui pret pe odihna si reduci nivelul de stres.

I. Consuma alimentele potrivite

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.