Produse naturale, paste

Lista articolelor despre produse naturale si paste pe AflaCum.ro

Articole despre produse naturale si paste

Citeste cele mai noi articole despre produse naturale si paste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre produse naturale si paste, pe AflaCum.ro!

Inrosirea oualelor de Paste simbolizeaza in credinta ortodoxa mormantul lui Iisus Hristos care s-a deschis in noaptea Invierii.

Incondeierea oualelor a devenit un ritual pentru lumea crestina si, ca in fiecare an ne procuram din timp toate ingredientele necesare pentru vopsirea oualelor, dar si pentru masa de Paste in general.

Daca doresti sa vopsesti ouale cu produse naturale, fara sa mai folosesti coloranti alimentari, o poti face folosind suc de fructe sau legume. In functie de culoarea dorita poti folosi:

Cornuletele cu crema de ciocolata sunt ideale pe masa de sarbatoare! Nu sunt dificil de facut, desi vei prepara inclusiv crema. Gustul? Desavarsit chiar si pentru cel mai pretentios gurmand. Dar sa nu mai mai pierdem timpul! Ia o foaie, un pix si noteaza!

Cornulete cu crema de ciocolata. Ingrediente pentru aluat:

- 280 grame de faina;

Pastele Bolognese sunt originare din orasul italian Bologna. Ele au devenit foarte populare nu doar in Italia, ci si in alte tari de pe Batranul Continent, dar si in America sau Asia. Vorbim, practic, despre un preparat global. Astfel, in timp, au aparut tot felul de retete, care au fost si sunt prezentate ca fiind paste Bolognese. Totusi, reteta originala este doar una!

Reteta originala de paste Bolognese. Ingrediente:

- 2 linguri de ulei de masline;

Sarbatoarea Sfintelor Pasti este o sarbatoare solemna, cea mai mare din an. Ea aduce, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, speranta mantuirii si a vietii vesnice. Ortodocsii incep sarbatoarea odata cu postul de 5 saptamani.

Traditii si superstitii de Paste:

- in Joia Mare, in zonele rurale se inceteaza orice munca a campului. Tarani se muta in gosopodarie pentru curatenia casei si a curtii;

Pastele sunt cea mai buna alegere, atunci cand vrei sa mananci usor. Dar stii sa le prepari in mod corect? Majoritatea gospodinelor comit o eroare sa-i zicem banala atunci cand gatesc paste. Sa vedem despre ce este vorba.

Graba strica treaba. Alegi o oala mica in care incape mai putina apa pentru a grabi fierberea? Nu e bine! Poti afecta calitatea pastelor. Nu o spunem noi, ci bucatarii profesionisti.

Ce se intampla.

Cine n-ar vrea sa manance si usor si satios, mai ales cand caldura de afara e sufocanta? Nu e deloc imposibil. Iata o reteta care se incadreaza perfect in cerintele de mai sus: salata caprese cu paste.

Ingrediente:

- 50 g busuioc proaspat;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Toti crestinii ortodocsi sarbatoresc sfinta si luminata sarbatoare a invierii Domnului Iisus Hristos. Traditiile pascale sunt frumoase...
Tocanita de miel este o mancare gustoasa, potrivita in perioada sarbatorilor pascale. Sigur, daca iti place mult...
Cozonacul trandafir cu stafide reprezinta o alternativa la cozonacul clasic, datorita aspectului deosebit. Gustos si aromat, acest...
Esti obisnuita sa pregatesti ouale de Paste folosind vopsea din comert! Ai putea incerca o varianta pe...
Petele de apa dura se datoreaza continutului ridicat de calciu si magneziu din apa. Cand apa intra...
Pastele integrale cu legume reprezinta o masa delicioasa, satioasa si usor de preparat. De asemenea, pastele integrale...