Prospet, acid acetilsalicilic

Lista articolelor despre prospet si acid acetilsalicilic pe AflaCum.ro

Articole despre prospet si acid acetilsalicilic

Citeste cele mai noi articole despre prospet si acid acetilsalicilic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre prospet si acid acetilsalicilic, pe AflaCum.ro!

Prospect medicament Acesil, comprimate. Indicatii si mod de administare.

Indicatii terapeutice: tratamentul simptomatic al afectiunilor insotite de algii, in reumatismul acut si cronic, profilaxia trombozelor. Are actiune analgezica, antipiretica, antiinflamatoare la doze ridicate, antiagregant palchetar.

Aspirina, acid acetilsalicilic.

Prospect medicament Acesil T, comprimate. Indicatii si mod de administare.

Indicatii terapeutice: tratamentul simptomatic al afectiunilor insotite de algii, in reumatismul acut si cronic, profilaxia trombozelor. Are actiune analgezica, antipiretica, antiinflamatoare la doze ridicate, antiagregant palchetar.

Are actiune analgezica, antipiretica, antiinflamatoare la doze ridicate, antiagregant palchetar.

Citeste prospectul medicamentului Thrombo Ass® Comprimate filmate de 50mg si 100mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: reducerea riscului unor ocluzii coronariene ulterioare in cazuri de infarct miocardic in antecedente. Reducerea aparitiei ocluziilor vasculare dupa interventii chirurgicale in sfera vasculara, ca de exemplu bypass coronarian.

Compozitie

Citeste prospectul medicamentului Nu-Seals 75 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Acidul acetilsalicilic prezinta actiuni analgezice, antipiretice si antiinflamatorii. Face parte, de asemenea, din grupul medicamentelor antiagregante plachetare, utilizandu-se in profilaxia secundara a infarctului miocardic, cardiopatiei ischemice instabile si ischemiei cerebrale tranzitorii.

Nu-Seals 75 este indicat in tratamentele de durata. Invelisul special este rezistent la actiunea sucului gastric, dizolvandu-se numai la nivelul duodenului, eliberand treptat substanta activa.

DuoCover este un medicament care contine doua substante active, clopidogrel si acid acetilsalicilic (cunoscut si sub numele de aspirina).

Prospect medicament DuoCover: Acesta este disponibil sub forma de comprimate ovale care contin 75 mg clopidogrel, fie cu 75 mg (culoare galbena), fie cu 100 mg acid acetilsalicilic (culoare roz).

Pentru ce se utilizeaza DuoCover?

Prospect medicament Accuzide, comprimate filmate. Indicatii si mod de administare.

Indicatii: Tratamentul hipertensiunii la pacientii pentru care este indicata terapia de asociere a quinaprilului si a unui diuretic.

Forma de prezentare

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prospect medicament Acid Acetilsalicilic T Biofarm 500 mg, comprimate. Indicatii si mod de administare. Indicatii: combaterea durerilor...
ACID ACETILSALICILIC TAMPONAT sau aspirina este un medicament analgezic, antipiretic, antiinflamator la doze ridicate, antiagregant plachetar. Compozitie ...