Respiratie urat mirositoare, apa de gura

Lista articolelor despre respiratie urat mirositoare si apa de gura pe AflaCum.ro

Articole despre respiratie urat mirositoare si apa de gura

Citeste cele mai noi articole despre respiratie urat mirositoare si apa de gura publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre respiratie urat mirositoare si apa de gura, pe AflaCum.ro!

Respiratia urat mirositoare poate fi o adevarata problema.

Din fericire, acest lucru are o rezolvare. Si nu va faceti griji, nu sunteti singura persoana care are aceasta problema. Milioane de oameni au remediat aceasta problema folosind instructiunile de mai jos.

Pasi:

Respiratia urat mirositoare, cunoscuta si sub denumirea de halitoza(halena), afecteaza una din patru persoane din intreaga lume. Ea poate fi cauzata de o igiena orala precara sau de alti factori(probleme parodontale, afectiuni gastro-intestinale, tartru, tutun, gura uscata-xerostomie).

Halitoza – 5 cauze:

1. Pietrele de pe amigdale pot fi responsabile pentru respiratia urat mirositoare persistenta (halitoza). Acestea sunt formate dintr-un agregat de celule moarte, resturi alimentare si bacteriene si fibrina (o proteina filamentoasa). Arata ca niste mici boabe ce se blocheaza si se acumuleaza in amigdale. Exista modalitati naturale de a scapa de ele. Fa gargara cu: apa de gura fara alcool, otet de mere, apa sarata calda. De asemenea, obisnuieste-te sa folosesti ata dentara!

Respiratia urat mirositoare(halena/halitoza) pare un subiect tabu in societatea moderna, desi este larg raspandita. Ne e rusine, de obicei, sa vorbim despre acest subiect, chiar daca problema persista. Din pacate, halena netratata poate afecta calitatea vietii, deoarece se pot instala complexe de inferioritate si chiar se pot distruge relatii. Iata ce cauzeaza halena de dimineata si cum o poti combate.

Ce cauzeaza halena de dimineata:

- igiena orala deficitara. Daca nu te speli de 2 ori pe dinti, nu te mira ca iti miroase gura! Bacteriile se inmultesc in voie si produc acel miros pe care nici macar tu nu il suporti!

Respiratia urat mirositoare sau halitoza(halena) este o problema destul de raspandita in societatea secolului al XXI-lea. Ea poate fi cauzata de o igiena orala precara sau de alti factori(probleme parodontale, afectiuni gastro-intestinale, tartru, tutun, gura uscata-xerostomie) si afecteaza aproximativ 30% din populatia planetei.

De multe ori, oamenii nu isi dau seama ca respiratia lor nu e tocmai in regula. Pentru a fi sigur ca nu suferi de halena, exista cateva modalitati de a verifica. Iata care sunt acestea:

1. Degetul. O metoda foarte buna, daca reusesti sa plasezi degetul cat mai aproape de radacina limbii. Apoi, asteapta sa se usuce saliva si miroase-ti degetul. Evident, vei avea mainile curate. Metoda se aplica pe timp de zi.

Respiratia urat mirositoare sau halena(halitoza) este o problema destul de raspandita in societatea secolului al XXI-lea. Ea poate fi cauzata de o igiena orala precara sau de alti factori(probleme parodontale, afectiuni gastro-intestinale, tartru, tutun, gura uscata-xerostomie).

Pentru combaterea halenei, medicii specialisti au creat o multime de tratamente. Acestea ar trebui sa neutralizeze bacteriile orale, insa, de cele mai multe ori, eficienta lor nu este chiar cea dorita. In plus, astfel de tratamente sunt, in cele mai multe cazuri, costisitoare.  Asa ca, astazi, ne-am gandit sa iti oferim o alternativa 100% naturala!

Ai nevoie de:

Igiena orala este foarte importanta, deoarece ingrijirea dintilor si a gingiilor, in mod regulat, este vitala pentru sanatatea acestora.

O dantura impecabila va poate imbunatati stima de sine, atunci cand vorbiti, zambiti sau va apropiati de cineva. Pe de alta parte, nimic nu poate fi mai respingator decat o persoana cu o respiratie urat mirositoare sau cu dinti neingrijiti. Pe langa asigurarea unui aspect placut si atragator, o buna ingrijire a dintilor va poate ajuta sa preveniti alte boli sau probleme de sanatate. Mai mult, gingiile roz si sanatoase sunt absolut necesare.

Probleme gingivale, cum ar fi sangerarile, decolorarea sau ranile in sine nu sunt atat de periculoase, pe cat pot fi infectiile si bolile pe care le provoaca. Bolile cele mai comune care au ca simptome sangerarile gingivale sunt gingivita si parodontoza.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa