Resurse umane

Lista articolelor despre resurse umane pe AflaCum.ro

Articole despre resurse umane

Citeste cele mai noi articole despre resurse umane publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre resurse umane, pe AflaCum.ro!

Crearea propriului CV poate parea foarte simplu. Dar sa alcatuiesti unul care iese in evidenta, poate fi o adevarata incercare.

Cand iti trimiti CV-ul, acesta devine baza primei impresii a angajatorului despre tine. Rezultatul unui CV eficient se poate vedea daca angajatorul se hotaraste sa te contacteze pentru un interviu. Tocmai din acest motiv e inportant ca al tau sa fie mai bun decat cel al altor aplicanti. E posibil ca acreditarile tale sa fie similare cu ale altor aplicanti. Pentru a te asigura ca tu esti cel care face prima impresie buna, asigura-te ca CV-ul tau sa fie carismatic si cu impact. Daca esti pe punctul de a-ti crea CV-ul, iata cateva sfaturi utile pentru a-l face sa iasa in evidenta.

- Particularizeaza-l pentru un anumit job. Indiferent cand trimiti un CV, asigura-te ca acesta e particularizat pentru acel loc de munca pentru care aplici. Aceasta nu inseamna ca trebuie sa faci unul total diferit pentru fiecare job. Poti alcatui unul standard. Apoi, cand e timpul sa aplici pentru un loc de munca, ajusteaza-l pentru a scoate in evidenta aptitudinile si calitatile pe care angajatorul le cauta la aplicantii pentru pozitia respectiva.

Scrisoarea de intentie alaturata CV-ului este unealta ta personala de marketing.

Ar trebui sa scoata in evidenta motivul pentru care esti potrivit jobului si ceea ce poti oferi companiei. Si, mai important, ar trebui sa trezeasca interesul managerului de resurse umane pentru intervievarea ta. Exact ca si CV-ul, scrisoarea de intentie va promova sau distruge aplicatia ta pentru locul de munca.

Asadar, nu o considera ca document introductiv CV-ului tau. Pregateste-ti scrisoarea de intentie in aceeasi maniera cu CV-ul. Ceea ce urmeaza e orientativ.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.