Retentie lichide

Lista articolelor despre retentie lichide pe AflaCum.ro

Articole despre retentie lichide

Citeste cele mai noi articole despre retentie lichide publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre retentie lichide, pe AflaCum.ro!

Ti se umfla picioarele in asa hal incat nu te mai poti incalta? E din cauza retentiei de apa. Aceasta acumulare de lichide din organism poate avea o multime de cauze. Iata care sunt acestea:

1. Sarea. Cantitatea recomandata de sare pentru consumul alimentar este de 5 grame/zi(o lingurita). Daca depasesti aceasta limita, atunci e foarte probabil sa acumulezi lichide in corp.

Ce poti face: limiteaza consumul de sare. Daca mancarea nu e suficient de gustoasa, foloseste mai multe ierburi si condimente.

Retentia de fluide reprezinta imposibilitatea organismului de a elimina excesul de apa si are o serie de cauze, printre care se numara: sindromul premenstrual la femei, excesul de sare in alimentatie sau efectele secundare ale unor medicamente.

Retentia de fluide provoaca umflarea picioarelor, a gleznelor, a picioarelor si a abdomenului. Exista o serie de remedii naturiste prin care se poate trata aceasta afectiune, care ajuta la eliminarea excesului de apa din organism, fara a duce la deshidratare. Iata cum se trateaza retentia de lichide:

1. Alimentatia corespunzatoare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.