Rinichi alimente potrivite, rinichi sanatate

Lista articolelor despre rinichi alimente potrivite si rinichi sanatate pe AflaCum.ro

Articole despre rinichi alimente potrivite si rinichi sanatate

Citeste cele mai noi articole despre rinichi alimente potrivite si rinichi sanatate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rinichi alimente potrivite si rinichi sanatate, pe AflaCum.ro!

Sanatatea este esentiala. Fara ea, omul nu poate face aproape nimic asa cum si-ar dori. Fiecare parte a organismului este importanta, insa sunt zone in care instalarea unei boli poate crea probleme majore. E si cazul rinichilor, de a caror sanatate depinde buna desfasurare a vietii.

Fara rinichi, organismul nostru va fi otravit si, treptat, restul sistemelor corpului vor fi afectate. Asa ca trebuie sa ii mentinem sanatosi. Iata o lista de alimente care ajuta functile renale:

1. Ceapa are minunate proprietati antioxidante, ajutand astfel la buna functionare a rinichilor. Cheratina din ceapa, mai exact, este substanta care stopeaza deteriorarea celulara de la nivelul tesuturilor sanatoase ale inimii si ale rinichilor. De asemenea, din ceapa amelioreaza problemele inflamatorii si previne acumularea excesiva dSe toxine.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.