Sapun

Lista articolelor despre sapun pe AflaCum.ro

Articole despre sapun

Citeste cele mai noi articole despre sapun publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sapun, pe AflaCum.ro!

Minimalizarea porilor este un factor important pentru mentinerea sanatatii tenului, deoarece acest lucru impiedica acumularea unei cantitati mari de impuritati la nivelul fetei si implicit aparitia cosurilor, a imperfectiunilor si a ridurilor. 

Iata cateva remedii naturiste pentru minimalizarea porilor:

Spalati-va pe fata cu sapun natural, fara miros, coloranti sau chimicale artificiale.

Oamenii au tipuri diferite de piele: normala, uscata, grasa, mixta sau sensibila.

Fiecare tip de ten are nevoie de ingrijiri diferite pentru a-l mentine sanatos si stralucitor. Unul dintre cele mai pretentioase tipuri este tenul gras.

Existenta glandelor sebacee hiperactive duce deseori la o piele grasa. Persoanele cu acest tip de ten sunt susceptibile la aparitia cosurilor, punctelor negre sau altor afectiuni ale pielii. Sebumul iese cu usurinta din porii pielii, conferind fetei aspectul gras, neatragator.

O buna igiena a mainilor sta la baza practicii corecte medicale, ce trebuie respectata de toti cei care lucreaza in domeniul medical, fiind prima bariera in calea multor infectii.

Insa acest lucru este esential si in viata noastra de zi cu zi, fiind indicat ca fiecare persoana sa se spele pe maini, cat mai frecvent.

Iata cateva sfaturi pentru buna igiena a mainilor:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.