6 secrete despre barbati. Le stim de la ei!

6 secrete despre barbati. Le stim de la ei!

Ce stim despre barbati? Vor sari intotdeauna in ajutorul unei persoane aflate in primejdie. Iubesc fotbalul si sportul, in general. Multi sunt foarte chipesi cu barba. Sunt curajosi. Cam acestea sunt constantele despre barbati, daca le intrebam pe femei. Ce cred, insa, barbatii despre propriile persoane? Raspundem in cele ce urmeaza.

6 secrete despre barbati. Le stim de la ei:

Apreciaza sustinerea. Barbatii au nevoie de sprijin emotional la fel de mult ca femeile. Este un aspect important pentru oricine, oriunde. Ritmul agitat al vietii cotidiene si stresul emotional nu fac nicio diferenta intre sexe.

Analizeaza fiecare femeie care trece prin preajma. Un barbat se va uita intotdeauna la o femeie frumoasa care trece pe langa el. O va face chiar si cand e cu partenera sa langa. Tu, draga doamna, decizi daca il stresezi, determinandu-l sa se uite cu coada ochiului sau daca ii oferi confort si siguranta, laudand, eventual, o femeie superba care ii trece prin fata ochilor. Lasa gelozia inchipuita si nu uita: omenirea exista datorita capacitatii barbatului de a aprecia femeia dupa aspectul sau! Barbatul este cel care alege viitoarea mama a copiilor sai! Este in natura sa si nu poate fi evitat un astfel de fenomen!

Se tem. Barbatii sunt victime ale imaginii eroului pe care societatea moderna l-a creat. Un barbat nu se teme, un barbat infrunta orice situatie si e gata sa gestioneze orice moment de criza. Nimic mai fals! Barbatii se tem de necunoscut la fel de mult ca oricine, indoindu-se de propriile decizii si facandu-si griji!

Nonsensurile reprezinta momente de odihna pentru creier. Poate iti imaginezi ca barbatii sunt mereu seriosi, pusi pe fapte si atenti la toate elementele importante ale vietii(familie, job, credit ipotecar etc). Nu e deloc asa. Si barbatii au nevoie de momente in care sa isi relaxeze creierul, pasaje scurte in care se gandesc la tot felul de prostioare.

Nu sunt atenti la fleacuri. Barbatii gandesc la nivel global. Accepta asta si nu mai incerca sa-l determini sa dea atentie tuturor detaliilor neimportante. Poate ca ar trebui chiar sa ii urmezi exemplul, deoarece e stiut ca femeile se concentreaza, adesea, pe fleacuri, ceea ce strica bucuria de ansamblu!

Au nevoie de momente doar pentru ei. Poate suna ciudat, dar barbatii nu vor intotdeauna sa fie in centrul actiunii, nu vor mereu sa ia decizii serioase si sa fie responsabili pentru consecinte. Din cand in cand, barbatii vor doar sa aiba timp pentru ei, sa se bucure de momente de liniste si pace.

Citeste si: De ce le este dificil barbatilor sa asculte femeile

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu de putine ori am auzit ca femeia este diferita de barbat. E adevarat, desi cele doua...
Atractia umana nu e o stiinta exacta. Adica, nu stim exact ceea ce ne atrage la altcineva....
Oamenii si cimpanzeii seamana intre ei mai mult decat se intampla intre femei si barbati! Multa lume...