Somn linistit, neliniste

Lista articolelor despre somn linistit si neliniste pe AflaCum.ro

Articole despre somn linistit si neliniste

Citeste cele mai noi articole despre somn linistit si neliniste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre somn linistit si neliniste, pe AflaCum.ro!

Oamenii petrec aproximativ o treime din viata dormind. Sanatatea noastra depinde, in mare masura, de calitatea somnului din timpul noptii. Pentru a ne odihni corespunzator e necesar sa pregatim conditii prielnice pentru somnul de noapte.

Astazi, iti prezentam cateva recomandari din partea specialistilor cu privire la modul de a dormi in mod corespunzator pentru a rezolva toate problemele.

1. Dureri de umar. Daca te trezesti, in plina noapte, cu o durere de umar, nu mai dormi pe o parte, mai ales pe umarul cu probleme. De asemenea, nu este recomandat sa dormi pe burta, deoarece umerii nu vor mai fi la acelasi nivel. Cea mai buna pozitie, in acest caz, este dormitul pe spate. Pune-o perna subtire (de preferat, o perna ortopedica) sub cap. Ia o alta perna, aseaz-o in zona stomacului si tine-o in brate. Acum, umerii tai vor fi in pozitie corecta. Daca nu iti place sa dormi pe spate, alege sa dormi pe partea cu umarul sanatos. Trage picioarele usor in sus, spre piept, apoi pune o perna intre genunchi. Dormitul cu mana sub cap nu este recomandat, pentru ca produce o pozitie nenaturala a umarului.

Milioane de oameni sufera de dureri lombare, cauzate de o serie de factori cum ar fi munca, sportul, statul excesiv in picioare sau boli cronice, deoarece vertebrele din aceasta zona sunt predispuse durerilor si epuizarii musculare.

Iata cum puteti avea un somn linistit in ciuda durerii lombare:

Achizitionati o saltea de calitate, care sa va sustina corect spatele si corpul.

Citeste prospectul medicamentului ANSILAN® , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Neliniste psihomotorie, iritabilitate, agitatie, nevroze, tulburarea concentrarii, stari de incordare psihica, anxietate, tulburari comportamentale.

Tulburari cardiovasculare psihosomatice (tahicardie, tulburari de circulatie, dificultati pseudopectanginoase, tulburari precordiale). Tulburari respiratorii psihosomatice (sindrom de hiperventilatie, senzatie de presiune si tulburari toracice). Tulburari gastrointestinale psihosomatice (greata, senzatie de incarcare a stomacului, spasme, colon iritabil).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.