Televizoare lcd, televizoare lcd

Lista articolelor despre televizoare lcd si televizoare lcd pe AflaCum.ro

Articole despre televizoare lcd si televizoare lcd

Citeste cele mai noi articole despre televizoare lcd si televizoare lcd publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre televizoare lcd si televizoare lcd, pe AflaCum.ro!

Alegerea unui televizor poate fi destul de dificila, deoarece exista multe marci si tipuri. Iata care este diferenta dintre televizoarele cu plasma, LCD si LED HD:

1. Televizoarele cu plasma HD sunt recomandate de specialisti, deoarece au cea mai buna calitate a imaginii, dintre cele trei tipuri de televizoare, sunt compacte, nu prezinta distorsiuni geometrice, au un contrast foarte bun, un timp mic de raspuns, culori vii si un unghi ridicat de vizualizare.

2. Televizoarele LCD HD sunt apropiate ca tehnologie fata de cele cu plasma, insa folosesc o modalitate diferita de expunere a imaginii, fiind mai usor de intretinut, deoarece folosesc mai putina energie electrica decat cele cu plasma si sunt mai ieftine decat acestea. Acest tip de televizoare pot fi folosite ca monitoare pentru PC, nu au distorsiuni geometrice si prezinta un palpait redus sau absent, in functie de lumina inconjuratoare.

HDTV este noul format care incet dar sigur prelueaza invechitul format al TV-ului, care a fost folosit de dupa sfarsitul al doilea razboi mondial.

Acesta din urma a fost proiectat cu un mic tub catodic pentru televizoare si nu a maximizat calitatea imaginii high-end a televizoarelor din ziua de azi. HDTV va permite sa va bucurati de o rezolutie la cea mai mare calitate de la filme si TV, oferind pana la de cinci ori mai mare decat rezolutia de la sistemele de televiziune traditionale. LCD HDTV este cea mai in crestere alegere de televizoare, dar cu o gama larga de optiuni, este derutant sa il alegi pe cel mai bun.

Aici sunt unele lucruri de luat in considerare atunci cand cumparati un LCD HDTV.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.